Участь у Всеукраїнському заочному конкурсі звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої вікової групи

Про матеріал
Сокіл» («Джура») – всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

В єдності – сила, в силі –перемога!Назва рою:«ЖЕВЖИКИ»

Номер слайду 2

Ройовий клич: Спритні, дужі, небайдужі, кмітливі, грайливі! Ройове гасло: Щоб козацькому роду. Не було переводу. Присягаєм на вірність Вітчизні й народу!

Номер слайду 3

Девіз: Жевжики – це круто. Жевжики – це клас. Жевжики – ми кращі. Немає кращих за нас!Талісман рою

Номер слайду 4

Участь у дитячій патріотичні грі-випробування. «Котигорошко» - це наша гра. Набуваємо практичних навичок і вмінь, захищаємо рідну землю. Силою волі і духу прикрашаємо життя.

Номер слайду 5

Напередодні Захисників та Захисниць України та тижня Козацької слави виготовляли патріотичні вітальні листівки із щирими побажаннями нашим відважним воїнам. Кожна дитина вклала в роботу не лише старанність, а й душу, бо вважає важливим підтримати солдатів та подякувати їм за мужність та відвагу.

Номер слайду 6

Цього дня традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України. Минуло вже 77 років, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій війні. Ми всі в неоплатному боргу перед вами, дорогі наші ветерани! Ви завжди будете прикладом для молоді!

Номер слайду 7

Вшановуючи пам’ять жертв Голодомору в Україні 1932-1933 роках, пройшла година спілкування «Запали свічку пам’яті». Жевжики переглянули відео із спогадами людей, які пережили ці страшні події, виготовили колективне панно «Не забудь!

Номер слайду 8

Місячник оборонно-масової та національно-патріотичної роботи. Український народ – творець своєї історії, мови, культури. Кожна людина (дитина) частка свого народу. Знання рідної історії, збереження ічторичних і культурних надбань народу – обов’язок кожного.

Номер слайду 9

До дня ветерана. Проникаємо в таємниці історії. Все що рідне, хай нам буденайдорожче і святе!Рідна віра, рідна моварідний край наш над усе!

Номер слайду 10

Криворізькі ЖЕВЖИКИ взяли участь в обласній акції «Зроби подарунок військовослужбовцю» в рамках Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Військові оберіги від Святого Миколая". Ні, не згине Україна, відродиться сила. Свій народ вона до щастя піднесе на крилах.

Номер слайду 11

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Тематичний захід «Нехай у серці не гасне пам’ять»

Номер слайду 12

Свято наближається! До нас у гості прийшов Святий Миколай з ангелами! Радісні посмішки дітей, солодкі подарунки. Ось воно яке дитяче щастя ! Дякуємо святому Миколаю і ангелам за святковий настрій, почуття радості і щастя !

Номер слайду 13

Велике свято-День соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. В історії незалежності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли всі українські землі об’єдналися в єдину Українську державу. Саме цей день з’єдналися Захід і Схід України. Жевжики долучилися до конкурсу дитячого малюнка,, Моя Україна єдина і вільна''.

Номер слайду 14

Взяли участь у козацьких змаганнях та міському турнірі зі стрільби з пневматичної зброї на Кубок випускника КНВЦ Романа Горкуна, який загинув у зоні АТО при виконанні військового обов'язку й зайняли ІІІ місце. Радіємо та пишаємося за наших дітей, які завдяки таким заходам зростають свідомими патріотами рідної землі. Козаки – це вільні люди,Козаки – безстрашні люди,Козака – борці за волю,За щасливу нашу долю!

Номер слайду 15

«Під Крутами пішли в безсмертя». Виховуємо повагу і почуття до історичного минулого своєї країни, любов до свого народу, до борців за незалежність України.

Номер слайду 16

Година спілкування до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту. Голокост – не лише трагедія єврейського народу, а й трагічний урок для всього людства.

Номер слайду 17

Жевжики розширили свої знання про історичні події афганської війни, проявили повагу та шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії та віддали данину пам'яті полеглим воїнам-афганцям.

Номер слайду 18

Україна була, є і буде! Ми – одне ціле! Ми – українці! Ми – це єдина Україна! Єднаймося заради миру, єднаймося заради майбутнього України!

Номер слайду 19

Реквієм пам’яті до вшанування Героїв Небесної сотні. Відвага, сила духу і стійкість наших громадян, які віддали найдорожче ‒ життя ‒ під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Герої не вмирають!

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Історія народу відбита у його творчості, яка передавалась і розвивалась із покоління в покоління. Українська культура багата, цікава й різноманітна, має свої особливості, нею можна пишатися. Наша мова солов’їна. Піде з нами у віки. Доки буде Україна. Доки будуть козаки!

pptx
Додано
23 травня 2023
Переглядів
476
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку