Урок 46. Оформлення результатів проєктної діяльності

Про матеріал
Працюємо над власним творчим проєктом. Давайте вчитися правильно оформляти результати своєї проєктної діяльності . Це дуже важливо і серйозно. Буде корисно і цікаво. Дивіться до кінця. Інформатика для 5 класу НУШ. До підручника «Інформатика 5 клас». Автори: Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В. (2022 р.).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок 46 Оформлення результатів проєктної діяльності5

Номер слайду 2

Результати, отримані у ході виконання проєкту, необхідно підсумувати та подати у формі, зручній для презентування результатів або їх використання. Форма подання може бути: презентація, вебсайт, текстовий документ, графічні зображення та ін.5 Оформлення результатів проєкту та їх представлення

Номер слайду 3

Підготуйтесь розповісти. При захисті свого проєкту потрібно розповісти слухачам і вчителю про те: Які знання знадобилися в практичній роботі?Який особистий досвід змогли використати? Який новий досвід отримали?Що змінилося в результаті виконання проєкту?Чим ваш проєкт може бути корисним для інших людей?

Номер слайду 4

Підготуйтесь показати. Під час виступу при захисті проєкту демонструйте результати своєї роботи глядачам. Це може бути презентація, відео, плакат, таблиці, фотослайдшоу і т.п.

Номер слайду 5

Повну презентацію дивіться у відеоуроці.

pptx
Додано
29 січня 2023
Переглядів
957
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку