Урок "Прощавай, 4-й клас!"

Про матеріал
Урок розроблений з використанням різних ігор, які будуть цікавими для учнів
Перегляд файлу

ПРОЩАВАЙ,  4-Й КЛАС!

І вед. Доброго дня, дорогі діти! Сьогодні у нас свято. Сьогодні ви – випускники початкової школи.  Ми, вчителі, щасливі, що наші діти стали дорослішими, розумнішими, кмітливішими, добрішими, дружнішими.

ІІ вед. Але нотка смутку відчувається у нашому голосі. Адже сьогодні ми прощаємося з вами. Шкода, що не ми, а інші вчителі будуть щодня дивитися у ваші розумні очі, заслуховуватися вашими розповідями, розділяти з вами успіхи.

І вед. Нам залишається лише згадувати добрі часи разом з вами. А скільки ж прекрасних моментів у нас було за 4 роки…. Давайте згадаємо їх

Перегляд  фотографій і відео

ІІ вед. Разом ми не тільки  навчалися, а й подорожували, робили добрі справи, товаришували, інколи сварилися і при цьому вчилися просити вибачення і пробачати. Були у нас і кумедні історії, і ситуації , за які було соромно. А яка з них вам запам’яталась найбільше?

Гра «Клубок спогадів»

ІІ вед. Саме із таких приємних, а інколи і неприємних  моментів складається життя. Спогади  про них - це ниточка, яка завжди зв’язуватиме нас.

Перегляд відео «Довіра»

І вед.  Діти, це відео з назвою «Довіра» ми показали вам недаремно, адже довіряти один одному дуже важливо. А кому можна довіряти найсокровеніше? Так, справжньому другу. Друг завжди може вислухати тебе, порадіти твоїм успіхам, допомогти у скрутну хвилину. Зараз за допомогою гри ми спробуємо це довести.

Гра «Сіамські  близнюки» (вручення свідоцтв учасникам гри)

ІІ вед. За 4 роки  всі ви дуже здружилися, а хтось ,можливо, і закохався. Кожен з вас дуже добре вивчив свого товариша. Давайте перевіримо наскільки. Ми, ваші вчителі,  теж стали справжніми подругами, тому гру почнемо ми, ви продовжите.

Гра « Правда чи брехня» (вручення свідоцтв учасникам гри)

Гру починають вчителі.

І вед. Ой і нелегким видалось навчання у 3 і 4 класі. Вперше ми дізналися, що таке дистанційне навчання. Але у цьому є і свої плюси. За цей час і вчителі, і діти навчилися вправно користуватися гаджетами, різними навчальними програмами. А у вільний час фотографували все і всіх. Пропоную продемонструвати свої вміння.

Гра «Селфі» (вручення свідоцтв учасникам гри)

ІІ вед. Діти, а зараз я хочу, щоб ми згадали найдорожчих людей у світі – наших батьків. Саме мами і тата подарували вам життя, недосипали ночей біля ваших ліжечок, з тривогою відправляли у перший клас, раділи успіхам і  переживали за невдачі.

Відео про мам

Гра «Зателефонуй чи напиши батькам» Вручення (свідоцтв учасникам гри)

Вручення подяк батькам.

І вед. Нелегко було і  вчителям. Діток ми любимо і працювати з вами нам дуже подобається, а от паперова робота нам чомусь не до душі. Конспекти, зошити, особові справи, звіти …. Голова йде обертом.  Сил більше немає. Тож вирішили ми все це порізати, порвати і влаштувати для вас паперове паті.

Ну, що ж  починаємо!

Гра «Потяг, вітряк, ялина, пасажири»

Святкова дискотека.

ІІ вед. Ось і добігло кінця наше свято. Шкода, але час прощатися. Діти, ви назавжди залишитесь у наших серцях, двері наших класів завжди відкриті для вас. Не забувайте своїх перших вчителів. Діліться своїми радощами, не соромтесь звертатись по допомогу. У добру путь, наші рідненькі діти!

Фотосесія,  частування.

 

 

docx
Додав(-ла)
Олар Тетяна
Додано
3 жовтня
Переглядів
31
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку