Віртуальна подорож "День молоді в Україні та світі"

Про матеріал

Презентація, в якій розповідається про про встановлення дати та історію святкування Дня молоді в Україні та світі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віртуальна подорож «День молоді в Україні та світі»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Щорічно у літню пору року в Україні відзначається прекрасне свято – День молоді.

Номер слайду 4

День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, нових звершень, реалізації найсміливіших планів.

Номер слайду 5

Традиційно щороку молодь вітають з її днем. До свята часто влаштовують різноманітні концерти, фестивалі, квести та спортивні заходи. Також у День молоді можуть влаштовуватися різні флешмоби, в яких беруть участь усі бажаючі. Звісно ж, багато молодих людей віддають перевагу святкуванню в товаристві своїх друзів.  Чудово провести час можна, наприклад, на природі, адже літній день так і спонукає зібратися веселою компанією на свіжому повітрі.

Номер слайду 6

ДЕНЬ МОЛОДІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЛИ ЩЕ В СКЛАДІ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ. ТОДІ, 7 ЛЮТОГО 1958 РОКУ, УРЯД ВСТАНОВИВ ДЕНЬ РАДЯНСЬКОЇ МОЛОДІ І ЙОГО СВЯТКУВАЛИ В ОСТАННЮ НЕДІЛЮ ЧЕРВНЯ.

Номер слайду 7

СВЯТО ДНЯ МОЛОДІ ЗАПРОВАДЖЕНО В НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ У 1994 РОЦІ УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА ЛЕОНІДА КРАВЧУКА ЗА ІНІЦІАТИВОЮ МОЛОДІЖНИХ ОБ'ЄДНАНЬ І ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ. ДАТОЮ СВЯТКУВАННЯ БУЛО ВИЗНАЧЕНО ОСТАННЮ НЕДІЛЮ ЧЕРВНЯ.

Номер слайду 8

Президент Володимир Зеленський у 2021 році підписав указ, яким святкування Дня молоді в Україні перенесли на 12 серпня. Воно співпадатиме у даті з Міжнародним днем молоді. Це було зроблено з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів. Документ набирає чинності з 1 січня 2022 року.

Номер слайду 9

Міжнародний день молоді було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН у грудні 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року. Уперше ж свято відзначили 12 серпня 2000 року.

Номер слайду 10

Мета проведення цього дня – об’єднати молодих людей різних країн для особливої уваги до проблем молоді: освіта, працевлаштування, психологічні травми і особливості, поведінка в суспільстві, питання сексуального характеру, створення сім’ї, проблеми молодих батьків та інші.

Номер слайду 11

Друзі! Пам’ятайте, ви — майбутнє нашої держави, саме від вашого життєвого вибору та особистої свідомості залежить щасливе завтра ваших однолітків і нащадків, а ваші наполегливість, широкий кругозір та постійне самовдосконалення зовсім скоро визначать шляхи розвитку України.

Номер слайду 12

pptx
Додано
6 серпня 2021
Переглядів
1245
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку