Звіт про роботу класного керівника під час дистанційного навчання

Про матеріал

Звіт про роботу класного керівника за час дистанційного навчання 2020. Коротка форма зіту дозволяє взяти його за основу, і , коригуючи, створити власний. Вказано проведені тематичні бесіди та інструктажі.

Перегляд файлу

Звіт про роботу класного керівника

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

За період карантину здійснювалась робота класного керівника відповідно до індивідуального плану. Спершу було редаговано план виховної роботи. У Viber було створено ще одну групу класу, де учні спілкувалися лише з класним керівником. Було проведено і групові бесіди, інструктажі , тематичне спілкування, а також і індивідуальне. Паралельно велася робота з батьками.

 Проводилися: інструктаж щодо поведінки під час карантину  та дистанційного навчання; плановий інструктаж щодо правил безпечної поведінки під час весняних канікул, бесіда-попередження до Великодніх свят, профілактична бесіда про ЗСЖ, бесіда про COVID-19, а також цільовий інструктаж про правила безпечної поведінки під час літніх канікул онлайн в додатку ZOOM та через відеоконференцію у Viber.

 Щодо тематичного спілкування – бесіда до Великодня (обговорення сімейних традицій),  обговорення відеоролику про Чорнобиль, читання улюблених віршів дитинства до Дня Матері, обговореня статті «Історія вишиванки» та створення відеороликів на честь свята, підсумкова бесіда –Онлайн останній дзвінок – аналіз та підсумки дистанційного навчання.

Учні класу брали участь у конкурсі малюнків «#Мої_права»

Як класний керівник переглядала відповідні вебінари сайту На Урок та МОН.

Індивідуальни й план виконано.

docx
Додав(-ла)
Ruda Oksana Volodymyrivna
Додано
10 червня 2020
Переглядів
799
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку