24 лютого - День Незламності

Про матеріал
24 лютого 2022 року розділило життя багатьох українців на «до» та «після». Презентація розроблена до річниці цієї дати. P.S. Для того, щоб відкрити відео на слайдах, потрібно натиснути мишкою додатково
Зміст слайдів
Номер слайду 1

365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ365 ДНІВ БОЛЮ... СЛІЗ... ВТРАТ... ВІРИ...

Номер слайду 2

24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ ЖИТТЯ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ КАРДИНАЛЬНО ЗМІНИЛОСЯ. Із лютого змінились цінності...

Номер слайду 3

24 ЛЮТОГОНа околиці Тростянця на вулиці Луніна на в'їзді з боку Росії зупинилась колона ворожої техніки. Також, колона підійшла з Жигайлівки, Боромлі. Ворог встановив блокпости зі сторони Лебедина - на повороті між Становою і Тростянцем.

Номер слайду 4

ВРАНЦІ 25 ЛЮТОГО О 07:50 У ТРОСТЯНЦІ ТА СУСІДНІЙ ОХТИРЦІ РОЗПОЧАЛИСЯ БОЇДля перешкоджання пересування російських військ по трасі Суми-Полтава українськими військовими в селі Климентове, між Тростянцем і Охтиркою, було підірвано міст через річку Ворсклу.

Номер слайду 5

Поблизу Тростянецької шоколадної фабрики українською артилеріює було знищено колону російської техніки.26-27 ЛЮТОГО 2022

Номер слайду 6

28 ЛЮТОГО КОЛОНА ВОРОЖОЇ ТЕХНІКИ ЗАЙШЛА З ЛЕБЕДИНА ДО ТРОСТЯНЦЯВійська РФ зайняли залізничний вокзал "Смородине", тривала стрільба з автоматичної зброї.

Номер слайду 7

БЕРЕЗЕНЬ 2022 Російські війська трьома колонами зайшли до Тростянця і зайняли місто. Російські військові знесли танком ворота у Круглий двір, розбили картинну галерею. У місті, майже, всі лінії електропередач пошкоджені.

Номер слайду 8

В місті гуманітарна криза. Окупанти пограбували магазини, житлові будинки.3-4 БЕРЕЗНЯ

Номер слайду 9

5-7 БЕРЕЗНЯТростянець залишається під контролем військових РФ. З центра міста, серед житлових будинків розміщаються російські САУ, ведуть обстріл Охтирки. Евакуювати жителів Тростянця або направити туди гуманітарні вантажі не має можливості. Школи, садочки та місцевий ресторатор Мирослав Шило пекли хліб та роздавали безкоштовно людям.

Номер слайду 10

8-10 БЕРЕЗНЯВ місто Тростянець з під Сум стягнулися сотні одиниць ворожої техніки. Російські військові з центру міста, вокзалу, відкривали хаотичний вогонь в бік сіл громади та інших мікрорайонах міста. З 09:00 ранку 10 березня запрацювали три "зелені коридори" на Сумщині. У Тростянецькій колоні виїхало більше сотні приватних автомобілів.

Номер слайду 11

12 ТА 15 БЕРЕЗНЯ ПРАЦЮВАЛИ "ГУМАНІТАРНІ КОРИДОРИ" ЗА П'ЯТЬМА МАРШРУТАМИ - ІЗ СУМ, ТРОСТЯНЦЯ, ЛЕБЕДИНА, КОНОТОПА І ШОСТКИ.

Номер слайду 12

У ніч з 15 на 16 березня військові 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" змогли знищити гаубичний дивізіон російських військ, що розташувався на залізничному вокзалі.17-18 березня українські сили оборони знищили колону ворожої техніки.

Номер слайду 13

У Тростянці 21 березня російські військові, які окупували місто, викрали останній автомобіль екстреної медичної допомоги. Станція екстреної медичної допомоги залишилась повністю без транспорту. Медики не мають можливості доїхати до пацієнтів. В місті знищена інфраструктура. майже місяць не було води, електроенергії та можливості доправити ліки. Гуманітарну допомогу розвозили тільки у ті населені пункти громади, де було безпечно.

Номер слайду 14

В РАЙОНІ ТРОСТЯНЦЯ 25 БЕРЕЗНЯ ВЕЛИСЯ ІНТЕНСИВНІ БОЙОВІ ДІЇ ЗА ЗВІЛЬНЕННЯ МІСТА

Номер слайду 15

26 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКА 93-Ї ОКРЕМОЇ МЕХАНІЗОВАНОЇ БРИГАДИ «ХОЛОДНИЙ ЯР» ЗВІЛЬНИЛИ МІСТО ТРОСТЯНЕЦЬ ВІД РОСІЙСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ. В місті великі руйнування, місцева лікарня замінована окупантами, відсутні будь-які комунікації, у тому числі зв'язок, електропостачання та вода. По вулицях розкидані десятки спаленої техніки, як цивільної, так і військової.

Номер слайду 16

Тепер ми знаєм, що таке війна...

Номер слайду 17

Номер слайду 18

БЕРЕЖИ, БОЖЕ, УКРАЇНУ ТА ЇЇ ЗАХИСНИКІВ!Ми віримо і молимося Богу,Щоб кожного солдата він зберіг, А в мить важку надав їм допомогу. Й живими повернув захисників усіх

Номер слайду 19

#365 ДНІВ СТІЙКОСТІУ ВІЙНІ, ЩО ТРИВАЄ 9 РОКІВ

Номер слайду 20

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Балко Лідія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0