6 вересня День читання книг

Про матеріал
Занурся в казку! ✨ Читання – це не просто слова на папері, це портал у нові світи, де оживають пригоди, з'являються друзі і розкриваються таємниці. 6 вересня – це наш щорічний день святкування магії читання! ‍♂️ Давайте разом відправимось у захопливу подорож сторінками улюблених книг, відкриємо для себе нових авторів і просто насолодимося моментом, коли слова розпалюють нашу уяву.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Читай, як супергерой: святкуємо День читання книг 6 вересня!

Номер слайду 2

Єльза і чарівні літери. Уявіть собі: дівчинка, років так десяти, ні разу не відкривала книжку. Серйозно! Єльза, так звали нашу героїню, жила в світі, де панували ігри, мультики та гаджети. Букви і слова – це було щось на кшталт ієрогліфів з іншої планети. Одного разу до неї в гості завітав кузен, справжній книжковий черв’як з четвертого класу. Хлопчик із розумними очицями та носом, завжди зануреним у книжку. І ось тут і почалася найцікавіша частина історії.Єльза, спочатку з недовірою, а потім із захопленням, погодилася спробувати розгадати таємницю читання. І що ж ви думаєте? Вже після першого дня їхніх спільних уроків, світ навколо дівчинки заіскрився новими фарбами. Кожна прочитана сторінка відкривала перед нею двері в неймовірні світи: казкові ліси, далекі планети, пригоди відважних героїв.Єльза почала бачити не просто чорні крапки на білому папері, а цілі картини, оживали голоси персонажів. І найголовніше, вона відчула себе частиною цього нового, чарівного світу. А ви вірите, що навіть доросла людина може відчути таке ж захоплення від читання, як Єльза?

Номер слайду 3

Сьогодні ми святкуємо День читання книг! Читання – це не лише корисно, але й дуже цікаво. Давайте разом поринемо у світ літератури та дізнаємось, як стати справжніми супергероями читання!Вітаємо на святі читання!

Номер слайду 4

Читання допомагає розвивати критичне мислення та творчість. Це також покращує словниковий запас і комунікаційні навички. Читайте, щоб отримувати нові знання та надихатися на великісправи!Чому читання важливе?

Номер слайду 5

Кожен з нас може стати супергероєм у світі книг! Завдяки читанню, ми можемо подорожувати у часі, відкривати нові світи та зустрічати незвичайних персонажів. Книги – це наш портал у незвідане!Супергерої книг

Номер слайду 6

Немає вікових обмежень для читання! Діти, підлітки, дорослі– всі можуть знайти книги до душі. Читайте разом з родиноюі друзями, щоб ділитися враженнями та емоціями!Читання для всіх віків

Номер слайду 7

Є безліч книжок, які можуть змінити наше життя! Від класики до сучасної літератури, кожен знайде щось для себе. Не бійтеся експериментувати з жанрами та авторами!Книги, які надихають

Номер слайду 8

Чому б не взяти книгу на прогулянку? Читання на свіжому повітрі може бути неймовірно освіжаючим! Виберіть улюблене місце в парку і насолоджуйтеся літературою під сонцем. Читання на свіжому повітрі

Номер слайду 9

Читання в цифрову еру. Сьогодні ми маємо доступ до електронних книг та аудіокниг. Це робить читання більш доступним і зручним. Спробуйте нові формати і знайдіть свій улюблений спосіб читання!

Номер слайду 10

Читання та креативність. Читання стимулює креативність! Відкривайте нові ідеї та концепції, які можуть надихнути вас на творчість. Пишіть власні історії, малюйте чи створюйте – все починається з книги!

Номер слайду 11

Запрошуємо всіх долучитися до свята читання! Влаштуйте вечір книг, обговорюйте прочитане з друзями або приєднуйтесь до книжкових клубів. Разом ми можемо зробити читання ще більш цікавим!Долучайтеся до читання!

Номер слайду 12

Сподіваємося, ви отримали натхнення святкувати День читання книг! Пам’ятайте, що кожна прочитана книга робить нас сильнішими і мудрішими. Читайте, мрійте, творіть!Дякуємо за увагу!

Номер слайду 13

Thanks!

pptx
Додано
29 липня
Переглядів
895
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку