8 березня, сценарій свята для старшокласників

Про матеріал

Ідея: Привітати дівчат зі святом, влаштувавши їм під час святкового бенкету кілька побачень. Оскільки нинішні учні надто вибагливі до шкільних виховних заходів, то сучасному класному керівнику доводиться креативити по максимуму, щоб задовольнити їхні вимоги. Цей сценарій свята для старшокласників не залишить осторонь не лише дівчат, а й хлопців.

Перегляд файлу

1

 

8 березня - 2018

Ідея: Привітати дівчат зі святом, влаштувавши їм під час святкового бенкету кілька побачень.

1 вед.  Березень - перший місяць весни – це весна світла. Це не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Березень – це початк тепла, краси, кохання.  І тому не випадково перше свято весни - День жінок. Все найпрекрасніше, що є в світі пов’язано з вами, жінки, дівчата.

 

2 вед.  8 березня – це коли сонце починає пригрівати землю, коли на лісових проталинах розквітають проліски і прилітають перші птахи…

 

1 вед. Або 8 березня – це тоді, коли за вікном лежить сліпучо-білий сніг і Дід Мороз особисто стукає у двері, щоб привітати прекрасну половину людства зі  святом.

 

2 вед. Та як би там не було, це свято наших мам, бабусь, сестричок та однокласниць. Усіх, кого  ми знаємо і кого не знаємо.

1 вед. Всіх, хто живе поруч з нами. І далеко від нас . свято половини людства. І якої половини! Найчарівнішої, найпрекраснішої, найніжнішої!

 

2вед: Всі знають, що жінки люблять, коли їм  дарують квіти, водять в кіно і театр.

 

1 вед. Отож і ми сьогодні вирішили привітати наших прекрасних дівчат з першим святом весни.

 

2 вед.  Сьогодні ми запрошуємо дівчат на побачення. Але не зовсім звичайне побачення, а святкове.

 

  1 вед. Влаштуємо своїм милим дамам таке свято, щоб воно назавжди запам'яталося. Організуємо  їм під час святкового вечора побачення відразу в декількох місцях.

Всі ми знаємо, що перш ніж запросити даму на побачення, необхідно з нею спочатку познайомитися. Тому пропоную хлопцям на першому етапі свята  організувати  знайомство з милими дамами. Придумайте про кожну присутню дівчину  невелике висловлювання і зачитате його. 

Хлопці зачитують свої висловлювання про дівчат

 

 Тепер запросіть дівчат на побачення.

2вед. Пропонуємо  прогулятися з дівчатами по весняній вулиці і зупинитися на Площі Романтиків,  запросивши їх до танцю.  ______________________________

 

1вед. Всі ми знаємо, що більшість дівчат цінительки прекрасного. Тому ми хочемо запросити наших тендітних однокласниць на побачення у картинну галерею.  (Для цього необхідно намалювати на великих аркушах паперу фрагменти знаменитих картин із зображенням людей, і зробити невеликі прорізи для обличчя. Картини можна зобразити такі: «Сикстинська Мадонна», «Дівчинка з персиками», «Бурлаки на Волзі», «Трійка» та інші знамениті картини.

 

 

 

 

1вед.  Зараз пропонуємо хлопцям намалювати портрет дівчат з натури. Тобто такими, якими вони бачать їх перед собою. (хлопцям роздаються аркуші паперу і фломастери, вони малюють дівчат)

 

Худ.номер.______________________________________

 

2вед. Після «Картинної галереї» ми запрошуємо  дам в театр «Опери і балету».

1 вед. Зараз ми пропонуємо дівчатам проявити свої таланти і прокачати зал своїм співом. Перед вами список пісень. Просимо обрати пісню, яку б ви хотіли виконати. Особливих умов для виконання немає. Можете домовитись і співати вдвох або втрьох.

 

Проводиться конкурс караоке, дівчата співають пісні.

 

 

2 вед. Ну що ж, милі наші дівчата, співаєте ви гарно. Оплески, зірвані у залу, це підтвердили. А чи вмієте ви танцювати? Нам дуже хочеться, щоб ви виконали захоплюючий веселий танок під музику, яку ми вам запропонуємо.

 

Звучить нарізана музика, дівчата танцюють під запропоновані мелодії. На завершення – «Танець маленьких лебедів»

 

1вед. Коли всі пісні під караоке заспівано, і всі балетні па виконані, чоловіки запрошують своїх милих дам у кіно.

2 вед. Ми пропонуємо вам, наші прекрасні дівчата, зручніше вмоститися у залі і уявити себе в кінотеатрі.  Вашій увазі пропонується один дуже цікавий документальний фільм, який захопить вас і відкриє нові грані і горизонти. 

 

Демонструється відеоролик, який змонтовано з відео, знятого про дівчат, присутніх у залі.

Або презентація з фоток з дівчатами.

 

1 вед. Зараз ми юні і безтурботні. Але час не стоїть на  місці і рано чи пізно ми всі станемо дорослими. Чесно, страшно навіть уявити, що чекає нас, майбутніх дорослих чоловіків, там, у майбутньому.

 

2 вед. Зараз ми хочемо представити вашій увазі мініатюру « Він 8 березня. П*ятнадцять років потому»

 

Він.

Прокинувся. Згадав. Зіскочив. Одягнувся. Схопив пакет. Побіг. Супермаркет, хлібний кіоск, ринок. Узяв. Те-се, п*яте-десяте і журнал з кроссвордами – для розвитку кругозору. Раптом згадав – забув! Повернувся. Проїхався. Поторгувався. Зрозумів, що найдорожче – то все-таки, не здоров*я і навіть не ввічливість, а квіти. Назбирав, що залишилось. Купив. Прибіг. У вухах стукає, в очах рябить. Видавив посмішку. Чмокнув. Вручив. Віддихався. Роздягнувся. Витягнув з пральної машини старшенького, посадив на горщика молодшого – і на кухню.

 

 Помив. Начистив. Нарізав. .. Порізав палець. Залив йодом ранку, брюки, підлогу. Став шукати. Холодильник. Шафа. Підлога. Над. Під. Полиця. Духовка. Витягнув звідти старшого. Виявилось, сковорідка стоїть на плиті. Включив. Покидав. Перемішав. Додав сіль, перець, цибулю, сметану. Вийняв зі сметании пляшечку з йодом. Насварив за це старшого, зняв з горшка молодшого. Метнувся до телефона. Ну звісно ж, її. Вітають, бажають… Побіг на кухню. Виключив газ, відчинив кватирку.

 

 Знову дзвінок. Зустрів гостей. Посадив. Закрутився. Нагодував. Напоїв. Розвеселив – концертом по заявкам. Випровадив. Прибрав недоїдки. Позмітав бите скло. Відібрав коньяк у старшого, вийняв із торта молодшого. Відніс. Перемив. Перетер. Включив телевізор.замів. вклав спати молодшого. Через півтори годин из боями старшого. Хотів був взятии журнал з кроссвордами – упав. Перед очима різнокольорові зірочки, еліпси, слоники. І раптом зовсім поруч  її очі, такі великі, злякані… Живий… Свято закінчилось. Нарешті.

 

 

1 вед.  Цікаво і якось не зовсім весело. Я б сказав, навіть страшно. Таке і в жахливому нічному кошмарі не насниться.

 2 вед. Та я впевнений, що наше майбутнє готує нам лише приємні і веселі несподіванки і сюрпризи. І таких курйозів ми не переживатимемо.

 

1 вед. Любі наші дівчата! Ми хочемо зараз звернутись до вас із найтеплішими словами побажань і привітань. Сподіваємося, ви весело провели цей вечір переддень вашого свята.

Нехай тюльпанами стелиться ваша дорога,

нехай із котиків дарують вам букет.

Нехай минають вас печалі і тривога

І весна в душі завжди цвіте.

 

    2 вед. бажаємо всім жінкам тепла, любові, ніжності від весни. І запрошуємо всіх на святкову дискотеку.

 

 

 

 

doc
Додано
14 квітня 2018
Переглядів
5865
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку