Акція "Ми за чисте довкілля"

Про матеріал
Мета проекту: зберегти навколишнє середовище; здійснювати екологічно-просвітницьку роботу; залучати учнів, щодо розвязання екологічно-спрямованих проблем села;підтримувати чистоту та порядок на території Городецького освітнього округу, формувати в учнівської молоді екологічну свідомість та культуру, розвивати відповідальність за стан навколишнього середовища; виховувати підростаюче покоління з почуттям необхідності підтримувати сичтоту та порядок дома, в школі, в селі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРОЕКТ «Зелена хвиля» Городецький освітній округ

Номер слайду 2

http://aida.ucoz.ru Мета проекту: зберегти навколишнє середовище; здійснювати екологічно-просвітницьку роботу; залучати учнів, щодо розвязання екологічно-спрямованих проблем села;підтримувати чистоту та порядок на території Городецького освітнього округу, формувати в учнівської молоді екологічну свідомість та культуру, розвивати відповідальність за стан навколишнього середовища; виховувати підростаюче покоління з почуттям необхідності підтримувати сичтоту та порядок дома, в школі, в селі. Завдання проекту: не залишитися байдужим до проблем, які є в навколишньому середовищі на території Городецького освітнього окгугу, забезпечення можливостей молоді відчути себе соціально значущою одиницею в суспільстві, популяризація волонтерського руху в школах ; збір інформації, фотоматеріалів та відеоматеріалів; проведення акцій, флешмобів.

Номер слайду 3

Актуальність проекту: проект є актуальним на сьогоднішній день, оскільки територія є забрудненою стихійними звалищами, провести висадку молодих дерев; і найголовніше - привернути увагу громадськості до цього проекту та залучення жителів села до усунення цієї проблеми. Протягом здійснення проекту проводилась інформаційна підтримка проекту через висвітлення у шкільній пресі та шкільному сайті школи.

Номер слайду 4

Прибирання учнями шкільної території

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Саджання дерев на території школи

Номер слайду 7

Акція «Не будь байдужим!»

Номер слайду 8

ПРИБИРАННЯ ОБЕЛІСКА СЛАВИ ТА МОГИЛУ НЕВІДОМОГО СОЛДАТА

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Завдання: проведення прибирання території та проведення роз’яснювальної роботи серед населення.

Номер слайду 11

Упорядковано територію школи, обеліск слави та могилу невідомого солдата Посаджено 25 дерев, 10 кущів Назбирано скла та склотари Кількість учасників заходів – 206 Результати:

Номер слайду 12

Дивіться на природу очима своєї любові- і вона буде прекрасною! 2. Охороняйте природу руками своїх надій- і вони збудуться! 3. Несіть природі добро у своїх долонях- і вона подарує вам радість! 4. Будіть природу світлом своєї віри- і вона усміхнеться вам!

Номер слайду 13

Це наш обов`язок Це джерело благополуччя Тут нам жити Це невичерпні запаси для суспільства Природа просить про допомогу

Номер слайду 14

Вплив проекту на місцеву громаду: благодійна діяльність  школярів Городецького округу не залишила їх байдужими та привернула увагу до актуальних проблем і змусила задуматися дорослих над шляхами їх вирішення. Можливості подальшого розвитку проекту: розширення поля діяльності і залучення більшої кількості учасників для співпраці, створення дитячої волонтерської організації в навчальних закладах.

ppt
Додано
14 квітня 2021
Переглядів
755
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку