Аналіз виховної роботи за І семестр

Про матеріал
В даному аналізі вказані теми та види робіт з учнями за І семестр 2020-2021н.р.
Перегляд файлу

Аналіз виховної роботи за І семестр

    Протягом І семестру було проведено багато індивідуальних бесід щодо покращення поведінки на уроках та у школі вцілому, для більш відповідального ставлення до виконання домашніх завдань та необхідності покращення свого рівня знань.

 Багато заходів було проведено в напрямку збереження  здоров’я та життя учнів, це такі бесіди: «Особливості пандемії. Профілактика COVID-19, шляхи його поширення»,  «Обережно! Отруйні гриби», «Одягайся по погоді!», «Запобігання травматизму під час перерв», «Попередження педикульозу».

       Багато уваги приділяла розвитку ціннісного ставлення особистості до себе та до людей, зокрема: година спілкування «Працю інших поважай!», бесіда « Дав обіцянку – виконуй», інструктажі з техніки безпеки під час осінній та зимових канікул та ін..

   Учням намагалася прищеплювати любов до своєї рідної України, рідного села через мережу виховних заходів у напрямку ціннісного ставлення особистості до суспільства і держави, а саме: бесіда «Україна – це Ми!», бесіда «Батьківщина - рідний край», бесіда  «Про державну мову України»,

година спілкування «Державні символи України», година спілкування «Зимові українські звичаї та традиції», участь у онлайн- конкурсі від проекту «На Урок» «Зимові свята в традиціях нашого народу», за участь у якому Макогон Ангеліна стала переможцем і отримала  диплом І ступеня.

    Варто відзначити ставлення батьків до проблем та потреб шкільного життя їх дітей. Батьки учнів налаштовані досить позитивно і прагнуть зробити все від них залежне для комфортного перебування їх дітей у школі. Досить толерантно батьки реагують на критику  поведінки їх дітей, прагнуть збагнути та усунути причини, що викликають подібну ситуацію. Систематично у телефонному режимі відбувається спілкування батьків з класним керівником, наслідком якого є корегування поведінки учнів та їх ставлення до навчання.

 

docx
Додано
25 січня 2021
Переглядів
316
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку