«Бджілка». (Майстер-клас з констрування )

Про матеріал
Бджілка радіє навколишньому світу, співає свою веселу пісеньку і пригощає діточок корисним солодким медком. Цілісінький день копошиться трудівниця-бджілка. Всі справи свої бджолині робить, нічого не забуває, вовтузиться, старається.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з констрування «Бджілка»

Номер слайду 2

Бджола — символ працьовитості, старанності, розсудливості. «Працює, як бджілка», — говоримо ми про працівника-трудягу. Мед, який роблять бджоли, їдять і вони самі й людина. Це єдина на планеті Земля комаха, яка вміє виробляти їжу для людини.

Номер слайду 3

Бджілка радіє навколишньому світу, співає свою веселу пісеньку і пригощає діточок корисним солодким медком. Цілісінький день копошиться трудівниця-бджілка. Всі справи свої бджолині робить, нічого не забуває, вовтузиться, старається. Про людину, яка багато і добре працює, ми говоримо: «Працює, як бджілка». А дитина, яка допомагає дорослим, ми називаємо просто - «справжня бджілочка».

Номер слайду 4

Розминка для рук. Комахи. Педагог пропонує дітям зобразити долоньками різних комах.1. Метелик. (Схрестити великі пальці й розставити долоньки)2. Павучок. (Постукати пальцями-лапками по столу)3. Коник. («Пострибати» двома пальцями по столу)4. Оса. (Зєднавши пальці» крапелькою», покрутити кистями).

Номер слайду 5

Мета: Удосконалювати вміння складати бджілку з готових елементів і почергово наклеювати деталі. Домальовувати деталі. Продовжувати знайомити дітей з комахами. Виховувати бережне ставлення до комах. Обладнання: Фарби, заготовки з папіру, пензлик. клей, клейонка, лоток від яйця, готові оченята.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
5 травня
Переглядів
197
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку