Буклет "Поради для мам і тат"

Про матеріал

Поради для батьків з виховання, гороскоп , ЯКОСТІ ДИТИНИ, НА ЯКІ СЛІД ЗВЕРНУТИ УВАГУ

Перегляд файлу

Десять заповідей для батьків:

 • Не чекай, що твоя дитина буде такою, як ти, чи такою як ти хочеш.

 • Не чекай від дитини плати за все, що ти для неї зробив. Ти дав їй життя, як вона може тобі віддячити? Вона дасть життя іншому, той - третьому, і це незворотний закон подяки.

 • Не зганяй на дитині свої образи, щоб у старості не їсти гіркий хліб. Бо що посієш, те й пожнеш. 

 • Не стався до її проблем зверхньо. Життя дане кожному, і, будь упевнений: дитині важко не менше, ніж тобі, а може й більше, оскільки в неї немає досвіду.

 • Не принижуй!

 • Не забувай, що найважливіші зустрічі для кожної людини - це зустрічі з дітьми. Звертайте більше уваги на них - ми ніколи не можемо знати, кого ми зустрічаємо в дитині.

 • Не картай себе, якщо не можеш зробити чогось для своєї дитини. Картай — якщо можеш, але не робиш. Пам'ятай: для дитини зроблено не достатньо, якщо не зроблено всього.

 • Дитина - це  та дорогоцінна чаша, яку життя дало тобі на збереження і на розвиток творчого вогню. Це розкріпачена любов матері і батька, в яких буде рости не «наша», «своя» дитина, а душа, дана на збереження.

 • Умій любити чужу дитину. Ніколи не роби їй того, чого не хотів би, щоб робили твоїй.

 • Люби свою дитину всякою - не дуже талановитою, невезучою, дорослою. Спілкуючись з нею, радій тому, що дитина - це свято, яке поки що з тобою.

 

C:\Users\Володар\Desktop\БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ 2018\319ff947d1e8d3f27976610814ba3f98_XL.jpg

 

 

Похожее изображение

 

 

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/s9115938e2b84662a/image/ib3b8a888e8193f01/version/1490938248/image.png

 

 

Картинки по запросу розроблено з любовюПОРАДИ

Картинки по запросу для вас шановні батьки

Крайник Анастасія

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/s9115938e2b84662a/image/iff5db05bae9a36c4/version/1490949285/image.png

Овен

21 березня - 20 квітня

ЯКОСТІ ДИТИНИ, НА ЯКІ СЛІД ЗВЕРНУТИ УВАГУ

Енергія, наполегливість і впевненість

     Дитина, що народилася під сонячним знаком Овна, випромінює енергію, яку необхідно звернути на конструктивну діяльність.

     У Овна вроджена незалежність і прагнення робити все самостійно. Ця дитина вчиться на своїх помилках, батькам не варто пояснювати і показувати, як і що слід робити. Овен не любить вдосконалюватись в якому-небудь умінні, так як не переносить нудьги.

Постійна потреба переконуватися в своїх силах і відчувати їх - життєво важливо для Овна. Батьки можуть заохочувати вольові якості дитини, щоб з віком він не втратив життєвої енергії, з якою народився. Спроби приборкати волю Овна часто викликають агресивну реакцію, його завзятість необхідно направити в потрібне русло.

      Цей знак ненавидить удавання і фальш. Ваша дитина-Овен впорається з істиною, навіть якщо вона буде гіркою. Найкраще з якостей Овна - його прямота, вам не доведеться будувати здогади, припускати або тлумачити його слова чи вчинки. Ця прямота, очевидна в характері дитини-Овна, допомагає дорослим Овнам з видимою легкістю долати перешкоди.

Тверде відчуття свого "я"

      Овнам з ранніх років притаманний здоровий егоїзм. Слово "егоїстичний" носить негативне забарвлення, але здатність цінувати себе і піклуватися про себе життєво необхідна. Як можна опікати інших, не вміючи подбати про себе?

   У дитини-Овна є тверде відчуття свого "я": того, чим він хоче займатися, що вважає за краще, що хотів би отримати - в ідеалі в дитинстві слід заохочувати це якість, а не придушувати його. Тоді дорослий Овен не буде проявляти егоїзму. Надмірна владність, заступницьке ставлення і прагнення до автократії у дорослих Овнів викликано тим, що в дитинстві батьки перешкоджали вільному прояву їх характеру.

ОВНИ-ДІВЧАТКА

   Якості, властиві Овна, традиційно вважаються чоловічими - наполегливість, сміливість, дух суперництва, так що дівчинка-Овен зовсім не втілене слухняність. Сила її характеру потребує прояві та визнання світу, щоб вона могла залишатися по-справжньому сама собою, інакше дівчинка буде змушена постійно носити маску, щоб догоджати і відповідати правилам. Визнання починається вдома: важливо, щоб батьки звертали увагу на жвавість дочки і цінували її.

      Напористість Овна проявляється в дівчатках постійно разом з неймовірно потужною життєвою силою, ентузіазмом і прагненням весь час щось доводити. Овни-дівчатка просто не можуть бути тихими слухняними створіннями, їх жвавість завжди проривається назовні, вони хочуть, щоб батьки насолоджувалися всією повнотою життя точно так само, як вони самі.

      Овни-дівчатка можуть здаватися старше своїх років, тому що поспішають подорослішати. Вони долають інфантильні залежні етапи дитинства так швидко, як тільки можуть, щоб здобути незалежність. Але прагнення до незалежності ще не означає зрілості. Овни часто хочуть бігати раніше, ніж навчаться ходити. Слід пам'ятати, що Овни-дівчатка потребують такої ж підтримки, як і більш боязкі знаки.

ОВЕН У ШКОЛІ

   Овни володіють живим розумом: вони схоплюють все на льоту, але є й зворотний бік медалі - все вивчене вони так само швидко забувають. Овни засвоюють новий матеріал за лічені секунди, а потім нетерпляче тупають ногами, чекаючи, поки його зрозуміють більш повільні натури. Завдання полягає в тому, щоб підтримувати зацікавленість Овнів, чим би вони не займалися. Овен нізащо не захоче витрачати час на предмети, які втратили для нього свою привабливість.

        Крім того, у Овнів можуть виникнути проблеми з дисципліною в школі, з її порядком і рутиною. Овни - незалежні істоти, у них немає ні найменшого бажання слідувати за стадом. Вони прагнуть завжди бути попереду. Нелегко пояснити Овна, що і як саме слід робити: все залежить від того, під яким соусом піднесено пояснення. Тому у Овнів можуть виникнути тертя з учителями, які чекають від учнів машинального схиляння перед старшим, наділені владою.

Але заради вчителя, який надихає, Овен готовий на все.

         Завдяки духу суперництва, Овнам  подобається доводити свої здібності. Але Овни іноді поспішають з висновками, і тому, складаючи 2 і 2, отримують 5. Вони відповідають перш, ніж встигають подумати або зрозуміти питання. Овнам необхідно уповільнювати темп, але найбільше - вміти зосереджуватися, щоб підкріпити свою кмітливість твердо засвоєними знаннями.

 

docx
Додано
31 січня 2019
Переглядів
638
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку