Цивільний захист в школі. Матеріали для роботи.

Про матеріал

Щоб правильно діяти, необхідно

багато знати, а щоб знати, треба навчатись.

(Грецька мудрість)

Вислів грецьких філософів є досить актуальним в наш час, особливо коли мова йде про дії, від яких залежить здоров'я та життя дітей. Зрозуміло,що зовсім уникнути небезпеки, на жаль, не можна, але зменшити негативні наслідки цілком можливо. І провідна роль в цій справі належить закладам освіти, педагоги яких здатні грамотно, системно і цікаво підготувати та навчити молодь захистити себе в життєво небезпечних випадках.

Цивільний захист (ЦЗ) у навчальному заклад організовують за принципами, що діють на всіх об'єктах господарського комплексу, але з урахуванням специфіки такого об'єкта.

Метою цивільного захисту в навчальному закладі є завчасна підготовка об'єкта до захисту від наслідків надзвичайних ситуацій (НС), зниження втрат, створення умов для підвищення стійкості роботи закладу, своєчасного проведення рятувальних та інших невідкладних робіт. Матеріали для підготовки та проведення роботи з питань цивільного захисту у закладах освіти - https://padlet.com/natali_37/ik3mbg5r0qz

Перегляд файлу

Щоб правильно діяти, необхідно багато знати, а щоб знати, треба навчатись.

(Грецька мудрість)

Вислів грецьких філософів є досить актуальним в наш час, особливо коли мова йде про дії, від яких залежить здоров’я та життя дітей. Зрозуміло,що зовсім уникнути небезпеки, на жаль, не можна, але зменшити негативні наслідки цілком можливо. І провідна роль в цій справі належить закладам освіти, педагоги яких здатні грамотно, системно і цікаво підготувати та навчити молодь захистити себе в життєво небезпечних випадках.

Цивільний захист (ЦЗ) у навчальному заклад організовують за принципами, що діють на всіх об’єктах господарського комплексу, але з урахуванням специфіки такого об’єкта.

Метою цивільного захисту в навчальному закладі є завчасна підготовка об’єкта до захисту від наслідків надзвичайних ситуацій (НС), зниження втрат, створення умов для підвищення стійкості роботи закладу, своєчасного проведення рятувальних та інших невідкладних робіт. Матеріали для  підготовки та проведення роботи з питань цивільного захисту у закладах освіти  - https://padlet.com/natali_37/ik3mbg5r0qz .

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Мельник Світлана Петрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
22 квітня 2018
Переглядів
8689
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку