Характеристика на учня початковоЇ школи

Про матеріал
розвинене логічне мислення, гарну пам'ять. Математичні знання опановує з легкістю. Уміє користуватися раціональними методами пізнання. Дитина чітко усвідомлює процес розумової діяльності. Увага учня стійка. Уміє довго працювати над однією справою, швидко переключатися з одного виду діяльності на інший. Володіє операціями аналізу, синтезу, порівняння, абстрагування і узагальнення. Систематично виконує домашні завдання. Дуже самостійний, уміє пояснити матеріал іншим дітям в доступній для них формі. Хлопчик цікавиться енциклопедичними даними про світ природи, має
Перегляд файлу

Характеристика

На протязі навчання в початковій школі досягнення Дмитра набули високого рівню пізнавальних здібностей.

У хлопчика наполегливий і рішучий характер, він непримиримий до нечесний вчинків. Учень проявив себе активним, самостійним, прагнучим до нових знань. Має здібності до всіх предметів. Дуже багато читає. Техніка читання набула високих результатів. Добре запам’ятовує прочитане, послідовно переказує, уміє виділити головне, виразно і емоційно розповідає вірші. Має свою власну думку, уміє виразити її в усній та письмовій формі.

Дмитро оволодів теоретичними знаннями з рідної мови, уміє застосовувати їх на практиці. Письмо грамотне, охайне. Хлопчик має розвинене логічне мислення, гарну пам'ять. Математичні знання опановує з легкістю. Уміє користуватися раціональними методами пізнання. Дитина чітко усвідомлює процес розумової діяльності. Увага учня стійка. Уміє довго працювати над однією справою, швидко переключатися   з одного виду діяльності на інший. Володіє операціями аналізу, синтезу, порівняння, абстрагування і узагальнення. Систематично виконує домашні завдання. Дуже самостійний, уміє пояснити матеріал іншим дітям в доступній для них формі. Хлопчик цікавиться енциклопедичними даними про світ природи, має широкий світогляд.

Дмитро дуже дисциплінований, чесний, справедливий, доброзичливий, милосердний, завжди охайний та організований, має високі моральні якості, дуже вихований. Поважає справедливість, якщо винен ніколи не обманює.  До однокласників ставиться з повагою. Батьки цікавляться успіхами своєї дитини, систематично відвідують школу, прислухаються до порад учителя, приймають активну участь в житті класу. Відвідує секцію з футболу. Приймав участь у шкільних олімпіадах з української мови. Також  брав  участь у шкільних та класних заходах.

 

 

 

 

doc
Додано
4 березня 2020
Переглядів
695
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку