Презентація "Будь на Землі Людиною"

Про матеріал
І. Організаційний етап Вправа: «Привітання» Гра «Репортер» ІІ. Мотивація діяльності Сьогодні я запрошую вас помандрувати у країну Людяності. Ми міркуватимемо над темою: «Бути на Землі Людиною»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Добрі люди, зустрічаючись, вітаються: Добрий день! – мовим за звичаєм, Доброго дня всім зичимо. Бо ж недаремно мовить істина стара: Людина починається з добра!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Виховна година Бути на Землі Людиною

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Ім’я – по першій букві риса характеру (Тоня –турбота)

Номер слайду 7

Номер слайду 8

н, ч, й, і, у, с, ь, т м, у, а , н , і , м, г, з и, т, ь, щ, р, с, і д, о, і, з, и, ч, с, т, ь, л, и, б, р, в, о

Номер слайду 9

Номер слайду 10

ДРУГПІЗНАЄТЬСЯДОБРОТАВБІДІ.

Номер слайду 11

Чи можна змусити людину бути доброю? Чи можна стати добрим на певний час? Чи потрібно бути добрим у ставленні до будь-якої людини? Чи легко бути добрим? Чи є у вас бажання робити добрі справи?

Номер слайду 12

1.Чи звертаєш ти увагу, який настрій у однокласників, коли ти заходиш до класу? 2.Чи приємно тобі називати однокласників по імені? 3.Під час сварки намагаєшся образити однокласників? 4.Якщо однокласник попросив у чомусь допомогти йому, ти погодишся?

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Повага — це шанобливе ставлення, засноване на визнанні чиїхось чеснот, визнанні думки іншої людини. Щоб шанобливо ставитися одне до одного, необхідна ще одна не менш важлива якість — культура спілкування, ваша поведінка у суспільстві, ваше виховання. Культура поведінки та вихованість формуються, перш за все, в сім'ї, в дитячому садочку, у школі, поступово людина росте та розвивається.

Номер слайду 15

1. Проходячи через двері в метро, чи потрібно їх притримувати? 2. Однокласник захворів та довго не ходить до школи. Ваші дії? 3. Вас назвали образливим прізвиськом. Яка ваша реакція? 4. Якщо ви бачите у школі, як маленькі діти б'ються, що потрібно зробити? 5. Якщо у вас з товаришем розійшлися думки з якоїсь проблеми, що необхідно знати?

Номер слайду 16

Толерантність - здатність уміння терпіти, миритися з чужою думкою, бути поблажливим до вчинків інших людей, вміти уживатися в колективі.

Номер слайду 17

відгукнеться Як гукнеться, так і триматися – нічого Один за одного не боятися залишає, той сам Хто друга в біді у біду потрапляє пізнаєш друга не Без лиха

Номер слайду 18

Номер слайду 19

ГІМН ВВІЧЛИВОСТІ Клянемось ввічливими бути, Завжди “спасибі” говорити. “Добрий день” та “Допобачення Мають в житті важливе значення. Клянемось ввічливими бути- У боротьбі зі злом добро здобути. Нечему вразити мечем чарівним- Словом суворим і вірним!

ppt
Додано
7 березня 2020
Переглядів
1693
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку