Характеристика соціального педагога

Про матеріал
Характеристика роботи соціального педагога професійно-технічного ліцею в міжатестаційний період.
Перегляд файлу

Характеристика

соціального педагога

ДПТНЗ «Новороздільський  професійний  ліцей  будівництва  та  побуту»

Черничук  Ірини Олегівни

 

        Черничук  І.О. є соціальним педагогом  ДПТНЗ «Новороздільський професійний ліцей  будівництва та побуту». Освіта – вища, закінчила Дрогобицький державний  університет імені І.Франка у 2021 році за спеціальністю «соціальна  робота». Стаж роботи – 3 роки.

Працюючи на даній посаді з лютого 2020 року виконує такі функції, як: діагностичні, профілактичні, прогностичні, захисні, консультативні, соціально-перетворювані та організаційні. До виконання вищезазначених функцій ставиться сумлінно, має ґрунтовні теоретичні знання, які використовує на практиці. Під час своєї повсякденної трудової діяльності соціальний педагог проводить бесіди, розмови, тренінги, семінари, виховні години, проявляє ініціативність організовуючи  зустрічі для батьків, вчителів та здобувачів  освіти.

Черничук І.О. систематично підвищує свій фаховий рівень (Львівський навчально-науковий центр професійної освіти, свідоцтво про підвищення кваліфікації  №001870-21, від 27.10.2021р.,  свідоцтво про підвищення кваліфікації  №000577-23, від 01.03.2023р.), активно займається самоосвітою (платформа PROMETHEUS, курси: «Діалог та медіація. Шлях до порозуміння» (2020р.); «Протидія та попередження булінгу (цькуванню)  у закладах освіти» (2021р.); «Перша домедична допомога в умовах війни» (2022р.); «Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток» (2023р.)), намагається завжди бути інформованою про інновації у методиці, володіє засобами Інтернету та комп’ютерними технологіями, бере активну участь у роботі методкомісії класних керівників, де ділиться власним досвідом роботи, пропонує шляхи та методи вирішення проблемних питань соціальної сфери, активно поширює власний досвід на освітніх платформах (грамота проекту «ВСЕОСВІТА» за ефективне та безпечне використання інформаційних технології в педагогічній діяльності та підвищення професійної компетентності, № ZJ682036,  від 14.10.2023р.). Провела обласний семінар-тренінг для фахівців психологічної служби  професійно - технічних навчальних закладів Львівщини на тему: «Арт-терапія в роботі соціального педагога з дітьми з особливими освітніми потребами» (листопад 2022р.). У міжатестаційний період соціальний педагог провела відкриті заходи: «СНІД – сучасна проблема людства» (2020р.);  «Голодомор. Жнива скорботи» (2021р.).

Як дослідниця, Ірина Олегівна характеризується нестандартністю мислення, прагненням пошуку нових шляхів реалізації задуманого.

За час роботи зарекомендувала себе принциповою, уважною, відповідальною,  тактовною, чуйною і вихованою людиною. Черничук І.О. користується авторитетом серед колег ліцею, поважає їхню думку, вміє дати добру пораду, допомогти у скрутній ситуації. Проявила себе як здібний організатор під час виконання завдань керівництва. Відповідально виконує доручену роботу колективу в якому працює.

 

 

Директор        ____________________________________     Орест ОПРИСКО

З характеристикою ознайомилась         _______________      Ірина ЧЕРНИЧУК

 «____» ________ 2023 р.

docx
Додано
30 березня 2023
Переглядів
1679
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку