Характеристика учня 4 класу з особливими освітніми потребами

Про матеріал
Орієнтовна характеристика учня з ООП, який навчався за індивідуальною формою навчання.
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

учня  4 класу з особливими освітніми потребами

 

        ------------ навчався в 4 класі  за Типовою освітньою програмою початкової освіти (індивідуальна форма навчання) .

За період навчання проявив себе добрим, вихованим учнем.  Дуже цікавиться спортом, активний, дружелюбний. Має багато друзів, комунікабельний, як з дітьми так і з дорослими.

Учень читає в повільному темпі, складнощі виникають з багатоскладовими словами. Розуміє зміст прочитаного.  На запитання вчителя відповідає простими реченнями. Для формулювання своєї думки потрібний час.  Вчить напам’ять невеликі за обсягом віршовані твори.

 --------пише під диктову в повільному темпі, знає всі писані літери. Списує з підручника невеликі за обсягом тексти, при списуванні потрібно постійно підтримувати його увагу.

   Учень називає, читає, записує числа в межах 100. Приклади виконує в стовпчик; виникають труднощі з переходом через десятки, сотні. Виконує прості задачі за допомогою додаткових запитань. Розрізняє та називає геометричні фігури.

      Учень розпізнає і називає об’єкти і явища живої та неживої природи, її різноманітність; знає назву держави,  правила поведінки в школі, професії батьків. Залюбки конструює різні вироби з конструктора.

Учень малює нескладні малюнки самостійно; підбирає відповідні кольори для малюнків. Використовує в своїй роботі олівці, фарби. При виготовленні аплікації потрібна незначна допомога дорослого.

------------ почав говорити у 4 роки. Прості речення складає легко, виникають труднощі з складними висловлюваннями, спостерігаються граматичні помилки. Складає розповіді за сюжетними малюнками з 2-3 речень за допомогою навідних запитань. Описує предмети простими реченнями.

Директор                                   І                                      .        Вчитель                                             

 

docx
Додано
5 жовтня 2023
Переглядів
1313
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку