Індивідуальний план математика для 5 класу

Про матеріал
Індивідуальний навчальний план з математики здобувачів освіти за сімейною (домашньою) формою навчання для 5 класу Містить очікувані результати рівня підготовки учнів за кожною темою.
Перегляд файлу

Індивідуальний навчальний план з математики

здобувачів освіти за сімейною (домашньою) формою навчання

для 5 класу

Очікувані результати рівня підготовки учнів за кожною темою:

  •            вміє використовувати властивості арифметичних дій з натуральними числами; вміє класифікувати кути за їх градусною мірою; трикутники за видами їхніх кутів та довжиною сторін; знає та вміє користуватися формулами для обчислення периметра і площі прямокутника, квадрата; вміє знаходити степінь числа.
  •            вміє розв’язувати вправи, що передбачають: використання ознак подільності чисел на 2, 3, 5, 9, 10; розкладання натуральних чисел на прості множники в межах тисячі; знаходження спільних дільників двох чисел, найбільшого спільного дільника (НСД), найменшого спільного кратного (НСК) двох чисел (кількох)  в межах ста;
  •            знає, розуміє та застосовує правила: округлення десяткових дробів, знаходження середнього арифметичного; розв’язує вправи, що передбачають: порівняння, додавання і віднімання звичайних дробів з однаковими знаменниками; порівняння, додавання, множення ділення десяткових дробів на натуральне число та на десятковий дріб; перетворення мішаного числа у неправильний дріб; перетворення неправильного дробу в мішане число або натуральне число.

Математика 5 клас

Теми

Кількість годин

Кількість контрольних робіт

Тема 1. Натуральні числа. Множення і ділення натуральних чисел. Квадрат і куб числа. Ділення з остачею. Числові та буквенні вирази. Геометричні фігури і величини

75

1

Тема 2. Подільність натуральних чисел. Звичайні і десяткові дроби та дії з ними. Середнє арифметичне

100

1

Посилання на підручник https://pidruchnyk.com.ua/1632-matematyka-5-klas-ister-2022.html

docx
Пов’язані теми
Математика, 5 клас, Планування
Додано
6 жовтня
Переглядів
1
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку