Інноваційні методи і прийоми навчання в НУШ

Про матеріал
До вашої уваги презентація на тему : "Інноваційні методи і прийоми навчання в НУШ". В даній розробці описані різні методи та прийоми навчання, які використовуються в НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інноваційні методи і прийоми навчання в умовах Нової української школи

Номер слайду 2

WORKSHOPВоркшоп – це інтенсивний навчальний захід, під час якого учасники навчаються завдяки власній активності, а теоретичні відомості – мінімалістичні і відіграють незначну роль. У центрі уваги відбувається самостійне навчання учасників і активна взаємодія. Акцент відбувається на отриманні динамічного знання. Воркшоп асоціюється з такими поняттями, як: активність, експеримент, ризик, зміни, демократичне прийняття рішень, цілісність навчання, самовираження, внутрішні зміни, позитивна взаємодія.

Номер слайду 3

МОЗКОВИЙ ШТУРММозковий штурм — це метод виконання завдання, коли один або кілька учасників генерують максимальну кількість ідей, від найпростіших до абсурдних. Відтак йде добір найкращих, доопрацювання та реалізація. Кожен учасник дивиться на ситуацію з позиції свого досвіду та компетенцій. Різні погляди дають змогу виконати завдання найефективніше, з урахуванням усіх нюансів, на які окрема людина не зверне увагу.

Номер слайду 4

ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Номер слайду 5

МОБІЛЬНЕ НАВЧАННЯ

Номер слайду 6

QR-КОДИ

Номер слайду 7

STEAM-ОСВІТА

Номер слайду 8

СТОРІТЕЛЛІНГ

Номер слайду 9

КЕЙС-МЕТОД

Номер слайду 10

КРОССЕНС

Номер слайду 11

ІГРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Номер слайду 12

ГЕЙМІФІКАЦІЯ

Номер слайду 13

КВЕСТИ

Номер слайду 14

ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Номер слайду 15

БІОЛОГІЧНО АДЕКВАТНА МЕТОДИКА

Номер слайду 16

СКЕТЧНОУТІНГСкетчноутінг – це можливість коротко та швидко фіксувати ідеї, з’єднувати їх, а потім презентувати візуально. Це гарний спосіб продумати все в деталях та поглянути на проект з різних боків. Такі нотатки найкращий спосіб подачі інформації. Вони підсумовують головну ідею в малюнках від руки та основних фразах. При цьому нотатки зручніші за відео слайди та сприймаються краще ніж звичайні таблиці. До того ж, вони зацікавлять аудиторію в будь-якому разі.

Номер слайду 17

pptx
Додано
31 грудня 2023
Переглядів
1619
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку