Інструменти, пристосування та інвентар для приготування розчинів

Про матеріал

Презентація до предмета "Технологія лицювальних та плиткових робіт" з теми уроку "Інструменти, пристосування та інвентар для приготування розчинів".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Механізми, інструменти, пристосування, інвентар для приготуввання штукатурного розчину

Номер слайду 2

Мірний ящик для піску та цементу. Ящик будівельний металевий об'ємом 0,5 куб. м належить до обладнання для будівельних або бетонних робіт. Застосування. Призначений для подавання розчину або будь-яких сипких матеріалів до робочого місця муляра під час зведення житлових, громадських і промислових будівель. Технічні характеристики. Вантажність 1000 кг. Місткість — 0,5 м3. Габарити 1400 х 950 х 545 mm. Вага 64 кг.

Номер слайду 3

відро. Відро будівельне є посудиною, яка застосовується для транспортування та зберігання як сипучих, так і рідких матеріалів. Відро будівельне може мати різні ємності, найпопулярніші з яких — від 3 до 30 л. За прямим призначенням відро будівельне використовується під час господарських, будівельних та ремонтних робіт.

Номер слайду 4

Розчинна лопата. Розчинна лопата типу ЛP має полотно з листової сталі товщиною 1,6 мм. Круглий металевий стрижень завдовжки 320 мм захищає від зносу дерев'яний держак. Лопата необхідна для подачі і розрівнювання розчину, а також для перемішування його в ящику.

Номер слайду 5

оздоблювальний ківш. Ківш застосовується для накидання великих об'ємів штукатурки на поверхні, а також дозування сухих сумішей при замішуванні розчину.

Номер слайду 6

візок на пневмоколісному ходу. Габаритні розміри. Довжина1300 мм. Ширина710 мм. Висота1140 мм. Навантаженнядо 150 кг. Технічні дані Візок вантажний ВВ:

Номер слайду 7

будівельна каска. Будівельні каски - це обов'язковий елемент екіпірування, призначений для захисту голови від травмування. Використовується як ЗІЗ на будівництві, під час ремонту чи в небезпечних місцях.

Номер слайду 8

респіратор шб-1 «пелюстка»Респіратор Пелюстка 40 (ШБ-1) – захисна маска багатошаровій конструкції, виготовлена з легкого фільтруючого матеріалу «Елефлен-5 С» з щільно прилеглими краями, носовим затискачем і кріпленнями. У невикористаній вигляді маска пелюстка плоска і колоподібна.

Номер слайду 9

захисні окуляри. Захисні́ окуля́ри (англ. Goggles) — окуляри для захисту очей від потрапляння твердих частинок, води, хімічних речовин та випромінювання. Мають широку сферу застосування. Захисні окуляри часто одягають при користуванні електроінструментами, такими як дриль або бензопилка, щоб запобігти пошкодженню очей летючими частинками.

Номер слайду 10

Розчинозмішувачі: СО-46 Б, СО-238 Розчинозмішувачі: а - СО-46 Б, б - СО-238 з відкидними лопатами в робочому положенні, в - те ж, в неробочому положенні; 1 - візок, 2 - змішувальний барабан; 3 - лопатевої вал; 5 - ручка, 6 - редуктор, 7 - електродвигун, 8 - рама, 9 - опущені лопати, 10 - тачка з бункером; 11 лопаті.

Номер слайду 11

Дякую за увагу!!!

pptx
Додано
23 вересня
Переглядів
22
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку