Легенди "Вулиця Молодіжна"

Про матеріал

Вже не одне століття розквітає наше село Новоолександрівка. З року в рік воно стає все більшим і красивішим . Ще з діда – прадіда вулиці у нашому селі були названі по – своєму.

Перегляд файлу

Новоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

 

 

 

 

 

 

 

 

Легенда

                                         «Вулиця Молодіжна»

 

 

 

 

 

 

 

Автор:

Негодюк Ольга, 13 років

учениця 6 класу Новоолександрівської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

гурток «Юні любителі книги»

 

Керівник:

Фурсенко Оксана Василівна, завідувач бібліотеки, Новоолександрівської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів

Каланчацької районної ради

 

 

 

 

2018 рік

 

 

 

 

 

 

 

Вулиця Молодіжна

 

           Вже не одне століття розквітає наше село Новоолександрівка. З   року в    рік воно стає все більшим і красивішим . Ще з діда – прадіда вулиці у     нашому селі були названі  по – своєму. Є тут вулиця  Шевченка,  і Мочаліна,   і Набережна,  є Залізнична і Ювілейна ...

        Але хочеться розповісти про наймолодшу вулицю нашого села Молодіжну. Звичайно,  не можна стверджувати, напевно, звідки така назва, але старі люди часто розповідають, що було за їхньої пам’яті. Колись, як тільки село почало існувати, люди почали будувати будинки на території сучасної Новоолександрівки. Але звідки ж така назва ? Стверджують, що колись там жила молода родина, тому і вулицю назвали Молодіжною. Це дуже велика і красива вулиця.  Простягається вона довгою смугою, починаючи з центру  аж до річки . Хати збудовані одна біля одної. Колись вулиця була молодіжною, бо нові оселі будувалися швидко, а молодь заселяла їх.

         І до цієї пори  ця вулиця славиться своєю красою і неповторністю. Там багато гарних хатин, живуть веселі і привітні люди. А яка чудова природа! Як тільки прийде весна , то хати опиняються   немов у зеленому вінку. От така то наша Молодіжна. Мабуть,  ще  не одне покоління милуватиметься і пишатиметься її красою.

 

 

docx
Додано
6 червня 2018
Переглядів
723
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку