Мальована авторська писанка з сурдоперекладом

Про матеріал
Мальована авторська писанка з сурдоперекладом - це відеоурок з роблення оригінальної мальованої писанки для учнів 2-3 класу молодшої школи, з інклюзією чи спеціалізованої школи. Наочний відеоматеріал для класних керівників, вчителів-предметників, асистентів та батьків учнів з інклюзією.
Перегляд файлу

Андрій Майовець

 

Урок, майстер-клас Мальована авторська писанка з сурдоперекладом

 

Мальована авторська писанка з сурдоперекладом – це авторський відеоурок майстерка зі створення малюнку, графічної композиції на яйці. Мальована авторська писанка з сурдоперекладом  розрахована на учнів 2-3 класу молодшої школи, з інклюзією чи спеціалізованої школи. Наочний відеоматеріал принагідний класним керівникам, вчителям-предметникам, асистентам та батькам учнів з інклюзією у плануванні, проведені уроку, майстерки, для повторення учнями у домашніх умовах.

Покроковість у роблені малюнку на поверхні яйця за допомогою різноманітних підручних предметів, малярської стрічки, фарби, пензликів. Можливість варіативності способів і манери нанесення фарбового шару і методу отримання фактурного, текстурного малюнку.

Розроблений відеоматеріал, проведення уроку чи майстерки з виготовлення Мальованої авторської писанки з синхронним сурдоперекладом є з урахуванням апробованих уроків і порад терапевтів та психологів з дітьми, молоддю з інклюзією, зі збереженими інтелектуальними здібностями, слуховою здатністю та порушеннями слуху, опорно-рухового апарату.

 

Посилання на відеоурок:

https://youtu.be/WgCP4-kLHl0

 

doc
Додано
18 серпня 2020
Переглядів
593
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку