МОЯ УКРАЇНА - ЄДИНА ТА ВІЛЬНА

Про матеріал
Презентація . "МОЯ УКРАЇНА - ЄДИНА ТА ВІЛЬНА" Мета. формувати у учнів розуміння єдності та цілісності нашої держави України; виховувати любов до Батьківщини, рідного краю; пробудити національну свідомість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МОЯ УКРАЇНА - ЄДИНА ТА ВІЛЬНАПерший урок підготувала вчитель: Цяпко Ю. О

Номер слайду 2

Наша Україна. Сьогодні для вас, шановні другокласники, не лише свято зустрічі зі школою, сьогодні ще одна важлива подія в житті, перший урок. І тема нашого першого уроку присвячена країні, у якій ми з вами живемо – Україні!

Номер слайду 3

Уявіть собі, наша країна вже зовсім доросла, їй нещодавно виповнилося 30 років!

Номер слайду 4

СТАНЦІЯ «ЗАПАЛЬНІ ТАНЦІ»А чи знаєте, що кожна країна має свої символи та традиції’? Молодці! А ще в кожної країни є національний танець, і український народний танець – це гопак!

Номер слайду 5

СТАНЦІЯ «ВІРТУАЛЬНА РЕАЛЬНІСТЬ»Любов до країни, у котрій ми живемо, починається з любові до природи, що нас оточує! Дійсно, українські краєвиди неперевершені, їх не любити – не можливо! Діти, а чи подобається вам подорожувати та відпочивати?

Номер слайду 6

Номер слайду 7

СТАНЦІЯ «ГОЛОС КРАЇНИ»

Номер слайду 8

СТАНЦІЯ «LEGO-СВІТ»Державний Прапор нашої Батьківщини має синьо-жовту барву. Ці кольори не випадкові. Тисячоліттями наші предки вважали їх священними. Давайте разом поміркуємо, чому саме ці кольори вибрано для нашого Прапора?

Номер слайду 9

СТАНЦІЯ «РОБОТОТЕХНІКА»Діти, а чи знаєте ви що наша Україна має ще один власний символ? Це - Герб, і називається він - Тризуб. Всі ми любимо казки та легенди, а ще більше мабуть ви полюбляєте мультики, то ж увага на екран, зараз ми з вами дізнаємося що ж собою представляє Тризуб і звідки він з’явився.(Перегляд мультиплікаційного ролику «Легенди України - Тризуб»https://www.youtube.com/watch?v=m. Ghp. Vpzjwq. U

Номер слайду 10

КІНЦЕВА СТАНЦІЯДуже рада всіх бачити на кінцевій станція, сьогодні у вас був неймовірно насичений та цікавий квест, під час якого ви дізналися багато нового та познайомилися з українською символікою. Завершую наш урок про рідну Україну . Вітаю з 30-ю річницею від проголошення Незалежності .

pptx
Додано
7 квітня
Переглядів
23
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку