МУЗИЧНЕ ПРИВІТАННЯ ВЧИТЕЛЯМ ВІД ВИПУСКНИКІВ

Про матеріал

Дана розробка стане в нагоді класному керівнику випускного класу під час підготовки свята Останнього дзвоника або Випускного вечора. Також може бути використана до Дня працівників освіти. До розробки додається музичний супровід.

Перегляд файлу

ДОЛИНСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

http://25mb.ru/img/picture/Sep/26/f66e5addf4a7cb9b1e966143e8f3a719/5.jpghttp://boombob.ru/img/picture/Jul/13/29e51f4e055cdef1e71febb2d9f13470/3.jpg

Рада випускників наказує! Сьогодні ми нагороджуємо наших вчителів медалями учнівських симпатій!

 

  1. Найперші вчителі – ранкові наші зорі,

Спасибі вам за те, що ви у нашій школі,

Читати вчили буковка до букви,                                                                                               Проклали стежку в це складне життя.                                                                                                                                                                                                                         

Роки пройдуть, а вас ми не забудем,                                                                                                        Найперша, рідна вчителько моя.

Медаллю «Першої зорі» нагороджуються наші добрі, милі, перші вчителі  ___________________________________________________________________

(звучить фрагмент  пісні «Букварик»)

 

  1. Дякуємо нашому класному керівнику, за справедливість  і розумну вимогливість. Ваш оптимізм, дружній  жарт, щира усмішка, буде для нас зіркою - життєвим орієнтиром. Ви завжди вміли прийняти нас такими, які ми є…  звучить фрагмент  пісні «Наверно потому что…»

     Ви вчили нас вільно і невимушено орієнтуватися у глибині століть і сучасному мінливому житті всесвітньої історії.   А на уроках історії України  ми хотіли сказати тільки одне …     звучить фрагмент  пісні «Україна …»

Для нагородження медаллю «Незвіданих стежинок та громадянського почуття» запрошується класний керівник та вчитель історії_____________

 

  1.  Шановна _________________ на уроках української мови та літератури Ви нас запевняли: «Мова - сила нації, є мова - є держава, немає мови - немає держави. І тому ми впевнені, що Україна  є і буде.  Вам спасибі за ліричний світ за вірші та повісті чудові, за палкий національний зміст, стиль, красу і лад у нашій мові             звучить фрагмент  пісні «Українська мова»

      А на уроках зарубіжної літератури ми усвідомили, що крок до успіху - читання книг. Щиро дякуємо Вам за це! Хоча з кожним прочитаним твором ми  все більше переконувалися, що …   «Шекспир напишет не про нас…»

Для нагородження медаллю «Мудрої книги і Чарівного пера» запрошується ___________________________

 

4. Шановна _____________, Ваші знання  охоплюють все живе: від маленької інфузорії-туфельки, до величезного кита.  З Вами ми вивчили квіти і комах, риб, ссавців і людину в усій її красі  (звучить фрагмент  пісні «Біологія») Ви, навіть, за відсутності реактивів можете відтворити будь-яку хімічну реакцію.   І тепер в кожного з нас хімія асоціюється тільки з  одним звучить фрагмент  пісні  «Хімія». А на уроках географії географічний атлас у ваших руках перетворювався на захоплюючу книгу великих мандрівок звучить фрагмент  пісні «А-а-а, в Африці гори…»

Для нагородження медаллю «Знавець душі природи та хімічного дива» запрошується _______________________________

 

5.Ця вчителька – страшних формул романтик,  ____________________ – вчитель-математик,  для якої  кулі, конуси й об’єми  не роблять у житті проблеми. На кожній контрольній роботі ми розуміли, що наш клас явно не з математичним нахилом  звучить фрагмент  пісні  «Я люблю математику»

Як далекоглядний вчитель інформатики, Ви чітко знаєте, що без WI-FI нам як без води -  ні туди і ні сюди  звучить фрагмент  пісні  «…Нет Wi-Fi..»

Для нагородження медаллю «Королева цифр, формул та WI-FI» запрошується _______________________

 

6. Якщо хочете сягнути зірок, то подбайте про своє здоров’я: займайтесь спортом, не майте шкідливих звичок, будьте відкритими людям і добру. Тому на уроках фізкультури, дякуючи Олександру Івановичу, ми зрозуміли: «Якщо хочеш бути здоровим – бігай. Якщо хочеш бути красивим – бігай. Якщо хочеш бути розумним – бігай»?    звучить фрагмент  пісні «Беги…»

Медаллю "Олімпійської слави" нагороджується _____________________

 

7. Говорять, що фізика не лірика. Це правда. Почувши на уроці про Ньютона, більшість нашого класу сиділи під деревом та чекали доки впаде яблуко.    звучить фрагмент  пісні «Упало яблуко в саду…»

А після уроків  образотворчого мистецтва всі виходять тільки з одним вмінням...  звучить фрагмент  пісні «Кольоровими  вітрами…»

 Трудолюбивий ______________,  на уроках трудового навчання Ви навчили нас старанно копати, загрібати і сапати, а ще майструвати своїми руками шедеври, такі, що  hand made відпочиває.

Тільки   Ви змогли пояснити: чому Земля обертається навколо Сонця, а не навпаки. І тільки  Ви змогли відкрити нам  таємниці та красоти Всесвіту. Тому після уроку астрономії я ...     «Звезди на небе пересчитала…»

  Медаллю «Професійної майстерності та Творця прекрасного» нагороджується ___________________________

 

8. Ще один предмет у школі    не залишав нас байдужим, 
    Та на нього треба, друзі,  слух і горло мати дуже. 
    Бах, Бетховен і Сальєрі, пісні давні і прем 'єри. 
    Є в нас тенори й альти, та до  Монатика і Ніни Матвієнко —  нам ще рости     та рости...    звучить фрагмент  пісні «Сделай музику погромче..»
Медаллю «Золотого голосу» нагороджується вчитель музичного мистецтва ____________________________________

 

  1.  Помітний слід у наших душах залишили і уроки англійської мови, яку ми старанно опановували з вчителями _____________________________________. Вони давали настанови: знання мови для закордонного турне малувато. Не чіпляйтесь до іноземців із запитаннями українською на зразок: “Де тут у вас магазин дешевого одягу?” Краще пригадайте уроки  іноземної мови і залиште про себе гарне враження. Скажіть приблизно так: Good day. You have a beautiful country. We got a lot of great impressions ... (Доброго дня. У вас прекрасна країна.  Ми отримали безліч прекрасних вражень…)     звучить фрагмент  пісні  «Учат в школе (англ.)…»

 

10. А що б ми робили, якби не наші працівники обслуговуючої праці? Тепрацівники трудяться старанно.  Саме завдяки __________________ у нашій школі завжди  світло і чисто. Шкільне подвір’я охайне, озеленене, тут гарно потрудилась _______________________. Температурний режим витримано, оператори котельні _________________________постійно за цим слідкували. Усе  шкільне майно  пильно охороняється сторожем _______________.

Тому, висловлюємо всім вам слова вдячності. Та нагороджуємо  медаллю «Трудової слави»!

 

11. І на завершення хочемо сказати про найавторитетнішу людину школи:

Наш директор схвильована дуже,                                                                                                 Ви до всіх нас – небайдужі,                                                                                                               І протягом довгих років                                                                                                        Піклувались про нас, школярів!                                                                                                         Це ж нас Ви щоранку зустрічали                                                                                                                    І проводжали поглядом у клас,                                                                                                                                             Пораду завжди щиру нам давали                                                                                                           І вірили у кожного із нас.                                                                                                         Здоров`я й радості Вам зичимо багато                                                                                         На довгії, на многії літа!

 Висловлюємо щиру подяку ________________ за «Універсальність знань та оригінальність мислення» звучить фрагмент  пісні «Дякую тобі рідна, школо…!

1

 

 

 

 

AlbumArtSmall.jpg
Folder.jpg
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Дашко Марина Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Каменська Лідія Валеріївна
    Оригінальний і сучасний підхід! Дякую! Візьму на замітку.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
Додано
28 липня 2018
Переглядів
4395
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку