Номінації нагородження учнів на останній дзвоник

Про матеріал
Номінації для нагородження випускників на останній дзвоник чи випускний. Розряджає обстановку і вносить в захід святковий настрій.
Перегляд файлу

1.Він завжди люб’язно привітається, відкриє двері та прийде на допомогу (особливо дівчатам). А його зовнішньому вигляду може позаздрити навіть сам президент. Саме тому його – ….. - впевнено можна назвати «Справжнім джентльменом»

2.               Протягом навчального року вчителі ловили його, щоб поставити оцінки, учні- щоб спитати домашнє завдання. А світ ловив, ловив його та не спіймав -........, який і стає переможцем у номінації «Світ ловив мене, та не спіймав»

3.               Коли він заходить до класу, своїм гарячим характером та палкою усмішкою вмить спалює серця дівчат до тла. Номінація «Сонечко класу». І отримує її ………..

4.Ти не знаєш чим зайнятись? Тобі сумно і самотньо - заходь на інстаграм цієї дівчини , вона завжди в темі. Номінацію «Завжди в темі» отримує ……..

5.Нами було проведено неофіційне опитування серед представниць жіночої статі нашої школи, і ми маємо такі результати: у номінації «Просто мачо» перемагає ……..

6.У його мозолястих руках запросто метал перетворюється на коштовну прикрасу, шматок дерева – на витвір мистецтва. Бо він має золоті руки. Номінація «Майстер- золоті руки» летить до ……...

7.Можна вічно дивитися на три речі: вогонь, воду та на нього бо його досконалості немає меж. Перемогу у номінації «Досконалості немає меж» отримує ……...

8.Цю дівчину скоро можуть занести до Червоної книги, оскільки таких добрих людей завжди не вистачає у світі. Це вона - …….. та її номінація «Добро врятує світ».

9.Мрії бувають різними: хтось мріяв закінчити школу , хтось здобути престижну професію, хтось мріє про дорогий автомобіль, а хтось - і про неї -Гельмас ……….. Номінація «Мрія кожного хлопця».


 

pdf
Додано
5 вересня 2023
Переглядів
1924
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку