Нове покоління дітей - центеніали

Про матеріал

Презентація "Нове покоління дітей - центеніали" - допомога класному керівнику під час проведення батьківських зборів: надати інформацію про нове покоління, їх характеристику.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація для батьків на тему “Нове покоління дітей – центеніали”Підготувала: Хіль Ірина Іллівна,вчитель початкових класів Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Мелітопольської міської ради Запорізької області

Номер слайду 2

Хто такі центеніали? До покоління Z – центеніали, належать діти, народженні після 1995 року. Вони прийшли у цей світ у цифрову епоху і вже ніколи не зможуть уявити своє життя без Інтернету та різноманітних гаджетів. Від самого народження вони звикають жити у світі без кордонів, але з однією поправкою, дуже часто цей світ обмежений екраном.

Номер слайду 3

Характерні риси центеніалів

Номер слайду 4

Навчаються по-іншому Центеніали не вивчають лише один чітко визначений предмет – вони звикли до інтердисциплінарного підходу.

Номер слайду 5

Швидко перемикають увагу. Центеніалам важко зосередитися: щоб вивчити певний матеріал, їм варто часто змінювати види діяльності.

Номер слайду 6

Цінують безпеку  Знають, що таке економічні кризи й теракти, хочуть вберегти себе від різних лих. Мрія центеніалів – стабільність, спокій і добробут.

Номер слайду 7

Живуть в системі лайків та репостів.

Номер слайду 8

Толерантні Центеніали прекрасно розуміють, що світ різноманітний і поважають це. У їхньому середовищі вже немає дискримінації за національним

Номер слайду 9

Мінімалісти У них мало речей, зате вони якісні й універсальні.

Номер слайду 10

Ведуть здоровий спосіб життя. Вони мало п’ють і майже не палять цигарок. Покоління Z багато знає про секс і засоби контрацепції, вони відповідально ставляться до здоров’я.  

Номер слайду 11

Знають, як досягти успіху 72% центеліалів думають про заняття підприємством. 

Номер слайду 12

Як мотивувати  покоління Z?1. Задачі ставити конкретно і детально.2. Активно хвалити. 3. Завдання давати тільки таке, яке їм цікаве, і де вони можуть проявити креативність.4. Залучати в команду (вони цінують корпоративну культуру, їм подобаються тусовки, групи, форуми). 5. Їм важливо робити щось корисне, емоційно заряджатися.   Вони хороші діти, тільки вони інші, не такі, як ми! Ім подобається волонтерська діяльність. Вони радо беруть участь в соціальних проектах. Щиро хочуть врятувати світ. І рятують його!

pptx
Додано
20 липня 2018
Переглядів
2522
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку