Організація роботи гарячого цеху

Про матеріал
В данній презентації розглянуто: - характеристика гарячого цеху, - його обладнання та розміщення, - посуд та інвертар.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Організація роботи гарячого цеху

Номер слайду 2

Гарячий цех є центральною виробничою дільницею на підприємстві. У ньому здійснюються всі прийоми теплової обробки продуктів, у тому числі й для холодного цеху, приготування й оформлення супів, других страв і гарячих напоїв

Номер слайду 3

Із теплового обладнання використовують стаціонарні казани різної місткості для варіння бульйонів і супів, плити для варіння супів у наплитних казанах, каструлях, електросковороди (для пасерування і тушкування овочів), жарові шафи (для приготування запечених страв).

Номер слайду 4

Посуд та інвентар

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Розміщення обладнання. До цього процесу висуваються такі вимоги: - вільний фронт робіт біля плити має складати не менше 1,25 м на одну людину; - відстань від плит до варочних котлів повинна бути не менше 2,5 м. При установці двох плит і робочого столу відстань між плитами має бути не менше 3 м. Якщо робочий стіл відсутній, відстань між плитами може бути зменшена на ширину столу, але має складати не менше 2 м; - прохід між секціями варочних котлів, між плитами і столами або стелажами має бути не менше 1,5 м;- відстань від плити до робочого столу, який є робочим місцем кухаря соусного або супового відділення, повинна бути не менше 1,3 м.

pptx
Додано
12 листопада 2023
Переглядів
526
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку