Осінній арт-проект "Їжачок"

Про матеріал
Цей простий арт-проект з їжачком неодмінно надихне вас на заняття з дітьми цієї осені, в процесі вивчання лісових мешканців.
Перегляд файлу

“ОСІННІЙ АРТ ПРОЕКТ “ІЖАЧОК”.

 

Осінь – ідеальний час для знайомства з милими лісовими тваринами. Їжачки є одними з найулюбленіших лісових звірів дітей, тому сьогодні я рада поділитися трьома простими способами створення прекрасного арт проекту  з їжачком.

 

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ АРТ ПРОЕКТУ:

 

- шаблон їжака

- картон

- світло-блакитний ксероксний папір

- самоклеючі очі

- маленькі чорні помпони

- чорний маркер

 

СТВОРЕННЯ БАЗИ ДЛЯ АРТ ПРОЕКТУ:

 

Крок 1. Завантажте та роздрукуйте безкоштовний шаблон їжака.

Крок 2. Ножицями виріжте малюнок їжачка.

Крок 3: Додайте клей на зворотній стороні їжака і наклейте його на аркуш світло-синього папіру.

 

 

Тепер виберіть один із трьох простих способів нижче, щоб додати деталі до вашого арт проекту з їжачком.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. ЇЖАЧОК З ЛИСТЯМИ

 

Використання листя для створення тулуба їжачка – улюблене заняття дітей. Але якщо у вас на подвір’ї не випало листя? Ви можете придбати спеціальні стікери онлайн або роздрукувати в інтернеті шаблони осінніх листів. Використання наклейок відмінно підходить для зміцнення дрібних рухових м’язів на руках, не кажучи вже про те, що дитина обожнює грати з наклейками!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. ГОЛКИ ЇЖАЧКА ВИДЕЛКОЮ

Розмальовування виделкою – це весела техніка мистецтва, якою можуть насолоджуватися діти різного віку. Ось простий спосіб перетворити ці роздруковані зубці виделки на шипи їжака на звороті нашого шаблону їжака.

 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ ЯКІ ВАМ ЗНАДОБЛЯТЬСЯ:

- маленька паперова тарілка

- коричнева фарба

- виделка.

 

Крок 1: На невелику паперову тарілку додайте шприц клею розміром півтора долара.

Крок 2: Занурте кінець пластикової виделки в коричневу фарбу, покривши зубці виделки. Розтягніть виделку уздовж задньої стінки їжака, щоб створити колючки, що відштовхуються від їжака.

Продовжуйте занурювати виделку та розтягувати її по всьому шаблону їжачка.

Крок 3: Наклейте на обличчя їжачка наліпку у формі очей. Потім наклейте невеликий чорний помпон на кінчик шаблону їжачка – це буду ніс. Нарешті, чорним маркером намалюйте милу посмішку їжачку.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ЇЖАЧОК ЗА ДОПОМОГОЮ ПРЯМИХ ЛІНІЙ

 

Навчитися малювати пряму лінію лінійкою – необхідне завдання для дітей молодшого віку. Ось цікавий спосіб попрактикуватись з лінійкою, створюючи унікальний зовнішній вигляд їжачка.

 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ:

- лінійка

- коричневий маркер/кольоровий олівець або кольорова ручка

 

Крок 1: Покладіть лінійку уздовж задньої частини шаблону їжачка. Намалюйте пряму лінію довжиною приблизно 1-2 см. уздовж лінійки коричневим маркером, кольоровим олівцем або кольоровою ручкою. Почніть із створення ліній у верхній частині спинки їжачка, щоб вони нагадували колючки, що відходять від задньої частини їжака.

Крок 2: Продовжуйте малювати лінії за допомогою лінійки, охоплюючи всього їжака. Щоб отримати додаткову текстуру та розмірність, намалюйте лінії в декількох різних напрямках навколо задньої частини їжака.

Крок 3: Наклейте на обличчя їжачка наліпку у виді очей, а потім невеликий чорний помпон на кінчик шаблону їжачка для носа. Нарешті, маркером намалюйте посмішку.

 

 

docx
Додано
30 вересня 2019
Переглядів
2064
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку