ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ З ГЕНДЕРНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ

Про матеріал
Проблема гендерного виховання не є «відкриттям» сучасності. Здавна світові мислителі говорили про важливість рівної освіти хлопчиків і дівчаток, водночас наголошуючи на необхідності застосування різних підходів з урахуванням їхніх особливостей.
Перегляд файлу

ПАМЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ 

З ГЕНДЕРНОГО  ВИХОВАННЯ  ДІТЕЙ

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/sf9f49bb1ba39baf6/image/idf15337a4b442a16/version/1447105917/image.png

1. Визнайте за дитиною право на  індивідуальність, право бути собою.
2. Не викривайте дітей в невмінні, а допомагайте знайти шляхи вирішення проблеми. Не порівнюйте дитину з іншими, хваліть його за успіхи і досягнення. Ніколи не порівнюйте хлопчиків і дівчаток, не ставте одного у приклад іншим.
3. При перших невдачах не нервуйте, а підтримайте дитину, допомагаючи їй знайти причини труднощів і намітити шляхи у майбутнє з оптимізмом. Не забувайте, що Ваша оцінка всіх її результатів діяльності досить важлива для дитини, і тому завжди потрібно побачити в дитині щось хороше, це обов’язково їй допоможе повірити у себе і власні можливості.

4. Частіше говоріть дитині, що Вам досить важливо бачити її успіхи і досягнення, що Ви пишаєтеся цім.
5. Памятайте: для дитини чогось не вміти, чогось не знати - це нормальне положення речей, на те вона і дитина. Цим не можна дорікати.                                                                                                      6.Памятайте : неможна демонструвати перед дитиною свою перевагу в знаннях і вміннях, Ви старші за віком і досвідом.
7.Перш ніж сварити дитину за невміння, спробуйте зрозуміти природу труднощів.
8. Памятайте: хлопчики за своїм біологічним віком молодше дівчаток-ровесниць на цілий рік. При виховання  дітей це потрібно враховувати.

docx
Додано
20 серпня 2019
Переглядів
1129
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку