Перший урок (ознайомлення)

Про матеріал

В розробці міститься матеріал, який у цікавій формі презентує першачкам основні факти про англійську мову та пояснює необхідність та доцільність її вивчення.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Любі мої першокласники! Вітаю вас в нашій веселій та дружній шкільній родині!Попереду у вас багато цікавого та незвичайного: нові друзі, корисні знання, неймовірні відкриття, радісні події, незабутні пригоди. Нехай ваш шлях до здобуття нових знань буде легким, цікавим та безпечним. А я буду супроводжувати вас у світ англійської мови і допомагати оволодіти однією з найпоширеніших мов світу. У добру путь, друзі!!!

Номер слайду 2

Навчатись завжди цікаво разом. І в нашому навчанні нам допоможе наш новий приятель – Smiling Sam (Усміхений Сeм) Перейди за посиланням та послухай привітання від Смайлика Сема https://www.youtube.com/watch?v=eu. K5c6o. Xpgs

Номер слайду 3

Чи потрібно вивчати англійську мову?Англійська мова – входить у трійку найпоширеніших у світі, тому не дивно, що так багато людей хочуть її вивчити.1,5 мільярда людей у світі говорять англійською, а ще 2 мільярди її вивчають. Більшість англійських слів починається з літери «S». Англійська – офіційна мова неба та води. Неважливо, з якої країни пілот або моряк, на міжнародних рейсах усі спілкуються англійською. Приблизно кожні 2 години в англійську мову додається по одному новому слову і приблизно 4000 нових слів додається в словник англійської мови кожен рік.

Номер слайду 4

Знайома незнайома англійська. Насправді , ти вже трошки знаєш англійську, особливо, якщо відвідуєш курси. В нашому повсякденному спілкуванні ми вживаємо слова, які ми запозичили з англійської. Це добре відомі намфутбол (football) чизкейк (cheesecake) cмайл (smile) хот дог (hot-dog )лайк \ дизлайк (like\ dislike ) сникерс (sneakers) бетмен (batman) менеджер (manager) Булінг (bulling) шопінг (shopping)

Номер слайду 5

Англійською мовою вітання звучить: Hello! (Здрастуйте! ) Hi! (Привіт!)

Номер слайду 6

Hello!Послухай пісню та заспівай разом із дітьми.https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=t. Vlc. Kp3b. WH8

Номер слайду 7

Де можна почути англійську?

Номер слайду 8

pptx
Пов’язані теми
Англійська мова, 1 клас, Презентації
НУШ
Додано
29 жовтня 2023
Переглядів
214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку