Пезентація " Позакласний захід з біології.«День птахів»

Про матеріал
Горобці дружньо цвірінькають – на відлигу. У птахів стовбурчиться пір’я – на негоду. Гуси високо летять - багато буде води, низько – мало. Рано прилетіли жайворонки – на теплу весну. Птахи рано збираються у вирій – осінь буде холодною. Птахи перед теплом сідають на верхівки дерев. Птахи в’ють гнізда на сонячному боці дерева – літо буде холодне, а як на тіньовому – то тепле
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Позакласний захід з біології«День птахів»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

НАРОДНІ ПРИКМЕТИГоробці дружньо цвірінькають – на відлигу. У птахів стовбурчиться пір’я – на негоду. Гуси високо летять - багато буде води, низько – мало. Рано прилетіли жайворонки – на теплу весну. Птахи рано збираються у вирій – осінь буде холодною. Птахи перед теплом сідають на верхівки дерев. Птахи в’ють гнізда на сонячному боці дерева – літо буде холодне, а як на тіньовому – то тепле.

Номер слайду 7

ЗАГАДКИЯкі ключі до неба добираються?Хату на хаті має, жабам рахунок знаєВдень мовчить, а вночі кричить. За вікном гніздо будує, тільки в нас не зимуєДзьоб міцний і гострий має, шкідників добуваєДвічі родиться, а раз помираєЛетіло, як міх, упало, як сніг, лопатами ходить, а рогом їсть

Номер слайду 8

Птахи Червоної книги України. Казарка червоновола;Косар;Лелека чорний;Пугач;Ходульчик;Беркут;Степовий журавель;Сірий журавель.

Номер слайду 9

pptx
До підручника
Біологія 7 клас (Довгаль І.В., Ягенська Г. В., Жолос О. В., Ходосовцев О. Є., Костіков І. Ю., Волгін С. О., Додь В. В., Сиволоб А. В., Скрипник Н.В., Толстанова Г. М.)
Додано
11 квітня 2022
Переглядів
408
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку