План заходів щодо запобігання наркотичної та інших видів залежності

Про матеріал
План заходів щодо запобігання наркотичної та інших видів залежності.Ця розробка допоможе класному керівнику спланувати позаурочну роботу учнів.
Перегляд файлу

 

План заходів щодо профілактики наркотичної та інших видів залежностей серед здобувачів освіти _____ класу на 2021/2022 навчальний рік

№ з/п

Зміст роботи

Термін

виконання

Примітки

1.

Поновлення інформаційних куточків з «телефонами довіри» відділу освіти, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей.

Вересень

 

2.

Проведення уроків, тижнів здоров`я з метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді,бесід на тему « «Ми за здоровий спосіб життя» .

Протягом року

 

3.

Залучення здобувачів освіти до участі у створенні творчих проектів «Бути здоровим – бути успішним», «Спорт – це ми!».

Жовтень

 

4.

Проведення батьківського всеобучу з питань здоров`я дітей та підлітків, батьківських лекторіїв із залученням спеціалістів.

Листопад

 

5.

Відеоконференція для учнів  про заходи запобігання ВІЛ/СНІД.

Грудень

 

6.

Проведення перегляду фільмів, слайд-подорожей на тему «Азбука безпеки життя».

Січень

 

7.

Проведення тематичних бесід серед учнів на тему: «Збережи своє життя» щодо попередження вживання підлітками наркотичних та психотропних речовин.

Лютий

 

8

Розгляд на педагогічних радах, засіданнях Ради з профілактики правопорушень, засіданнях методичних об’єднань класних керівників питань щодо профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, інших негативних явищ у молодіжному середовищі.

 

 

9.

Проведення роз`яснювальної роботи серед неповнолітніх щодо кримінальної відповідальності за дії, пов`язані з незаконним обігом наркотиків, психотропних речовин та їх аналогів.

Протягом року

 

10.

Розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів для учнів з питань щодо протидії поширенню тютюнових виробів, вживання алкогольних, наркотичних речовин та їх аналогів.

Протягом року

 

 

docx
Додано
17 січня
Переглядів
189
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку