Новини

Особливості формування та розвитку мовлення у дітей з синдромом Дауна

Робота з дітьми з особливими освітніми потребами вимагає від нас особливих умінь та навичок. Так, якщо ви працюєте з дітьми з синдромом Дауна, то серед головних завдань – розвиток мовлення учнів. Звісно, все реально, але для того, аби точно воратися з завданням, варто вміти визнчати сильні та слабкі сторони своїх учнів, врахувати безліч нюансів. Як це зробити?

Від повідь на це запитання ви зможете дізнатися під час вебінару Людмили Салецької «Формування та розвиток мовлення у дітей із синдромом Дауна» який відбудеться 18 листопада о 18:00. Поговоримо про важливі та дієві методики, які допоможуть у роботі з дітьми з синдромом Дауна. 

Поговоримо про особливості розвитку дітей, що мають синдром Дауна та розглянемо ведагогічні показники розвитку мовлення. А також дізнаємося більше про використання методу «глобального читання» та про спеціальну покрокову програму «Дивись і вчись». А ще лекторка розкаже про неймовірний авторський курс «Починаємо розмовляти». Поговоримо про важливе, приєднуйтеся! .

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter