Новини

Акція #ЩедрийВівторокДіти: зробімо світ добрішим

#ЩедрийВівторок – це Всеукраїнський День добрих справ, аналог всесвітнього благодійного руху GivingTuesday. Він проходить щорічно в перший вівторок після Дня подяки і цьогоріч святкується 1 грудня. 

Отже, 1 грудня українські школи проведуть уроки доброти #ЩедрийВівторокДіти. Мета таких занять – популяризація серед школярів волонтерства і благодійності. У цей день навчальні заклади, як правило, проводять благодійні ярмарки, концерти, вистави, волонтерські активності та інші види благодійності, що залучають дітей до добрих справ. 

Цьогорічна мета – залучити якнайбільше дітей до благодійних акцій, попри карантин та пандемію. Форма для реєстрації навчальних закладів доступна за посиланням. Це чудовий варіант, якщо ваша школа або клас хоче приєднатися до Щедрого Вівторка, провести благодійну акцію, «Урок Доброти», а також отримати цікаву та корисну інформацію.

Усім зареєстрованим учасникам акцій Благодійний фонд «Запорука» надішле детальну інструкцію стосовно організації власних онлайн та оффлайн благодійних подій. Окрім того, фонд пропонує за благодійні внески обрати цікаві онлайн-майстеркласи, тренінги та зустрічі із зірками. 

Також навчальні заклади матимуть змогу долучитись у соцмережах до тематичних флешмобів і позмагатися за перемогу у конкурсі з подарунками. Більше інформації можна знайти на сайті проєкту

Проєкт #ЩедрийВівторок створила ініціативна група у складі благодійних фондів Zagoriy Foundation, Таблеточки, Українського форуму благодійників та Клубу Добродіїв. До кампанії вже долучилися такі відомі українці як реперка Alyona Alyona, співачка й акторка Анна Трінчер, актор театру і кіно Олександр Рудинський, а також теле- та радіоведучий Влад Волошин. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter