Новини

УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант НМТ з математики

Український центр оцінювання якості освіти представив демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з математики.

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням.

Демонстраційний тест доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Тож, як наголошують в УЦОЯО, його інтерфейс відрізнятиметься від того, що буде на реальному тестуванні. Але структура, типи завдань та тривалість їхнього виконання лишаться незмінними. 

До того ж під час реального тестування випускники зможуть користуватися довідковими матеріалами (знайти їх можна за посиланням), тож і зараз виконувати завдання можна з їх використанням. 

Для того, аби виконати завдання блоку демонстраційного варіанта «Математика» випускники мають 60 хвилин. За цей час потрібно розв'язати 22 завдання. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді. Результати тестування діти отримають одразу після його завершення.

Перед початком роботи УЦОЯО просить вступників відповісти на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Зверніть увагу: зараз тестувальник користуватиметься чималою популярністю, тож у його роботі можливі певні затримки. В УЦОЯО запевняють, що під час реального тестування таких проблем не буде. 

Демонстраційні варіанти всіх можливих тестів вступного випробування УЦОЯО обіцяє опублікувати не пізніше травня. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter