Новини

Українські школярі зможуть узяти участь в Олімпіаді геніїв

Мала академія наук підписала контракт про створення в Україні першої національної Олімпіади Геніїв (Genius Olympiad Ukraine). Це сталося вчора, 3 листопада 2021 року, у Вашингтоні. Про це написав у своєму Telegram-каналі міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет:

«Genius Olympiad – це найбільший міжнародний конкурс наукових проєктів з охорони довкілля та екології, участь у якому щороку беруть понад тисячу школярів з-понад 80 країн світу. Я впевнений, наші креативні школярі зможуть показати достойні результати».

Олімпіаду заснувала американська організація Terra Science and Education, змагання проходить у Державному університеті Нью-Йорка.

Зараз організатори заходу впроваджують систему національних франшиз на проведення Олімпіади Геніїв у різних країнах світу. Національний відбір стане першим етапом для участі в міжнародному фіналі у США. Запуск пілотних проєктів заплановано в Україні, Мексиці, Південній Кореї та Кувейті, але саме наша країна першою підписала ліцензійний договір на проведення національного етапу конкурсу.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter