Новини

Зупинимо фейки разом: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Інформація править світом! І вона повсюди. Навіть більше: наше суспільство вже стало інформаційним. Це означає, що будь-яка людина за допомогою інформаційнo-комунікаційних технологій може отримувати, переробляти та розповсюджувати інформацію. Чи добре це? Безумовно! Але не варто забувати, що не всім даним, які ми знаходимо, можна і варто довіряти. 

А як зрозуміти, яка саме інформація перед нами? Як відрізнити підступні фейки від правди? Саме для того, аби допомогти дітям навчитися це робити, а також прокачати навички медіаграмотності та критичного мислення, ми оглошуємо новий неймовірно цікавий конкурс для учнів 1-11 класів «#StopFake»!

Час перевірити, наскільки добре ваші учні вміють відрізняти фейки від правди, та чи почуваються вони в інформаційному просторі наче риби у воді. Ми підготували для школярів цікаві інтерактивні завдання, завдяки яким діти дізнаються, як не потрапити на гачок неправдивої інформації, на що варто звертати увагу та як перевіряти фейки. І ще вони навчаться підходити до будь-якої інформації критично. А також школярі дізнаються безліч захопливих фактів про інформаційне суспільство та передумови його появи.

Реєстрація триває з 22 жовтня по 25 листопада, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter