Новини

«Знайомтеся: динозаври»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Бачили фільм «Світ Юрського періоду»? А чи хотіли б колись на власні очі побачити динозаврів? Упевнені, що ваші учні точно хотіли б! Адже це так захопливо! І хоча «dinosaur» дослівно означає «жахливий ящер», це не завадило цим створінням стати невід'ємною частиною сучасної поп-культури. До того ж не такі вони і жахливі, правда ж? Принаймні на картинках.

Термін «динозавр» ввів у 1842 році англійский біолог Ричард Оуен для опису перших знайдених рештків давніх ящерів, що просто вражали науковців своїми розмірами. Так, динозаври – не тому, що вони дуже страшні, а тому, що вони надзвичайно великі. Рештки динозаврів знайдено на всіх континентах планети, зокрема і в Антарктиді. Але, на жаль, на території сучасної України вони не жили. Чому? В ті часи, коли на планеті мешкали динозаври, тут був океан. Уже цікаво, чи не так? Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий захопливий і пізнавальний конкурс «Знайомтеся: динозаври».

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям більше дізнатися про доісторичний період історії нашої планети. Ми підготували безліч цікавих фактів про динозаврів, цих дтвовижних істот, які неселяли Землю мільйони років тому. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • як утворюються скам'янілості?
  • як розмножувалися динозаври?
  • хто такий «Великий Джон»?
  • хто такі гелікопріони та як вони виглядали?
  • чи можливо відродити динозаврів?
  • хто з представників давнього тваринного світу дожив до наших днів і майже не змінився? 

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавої та важливої інформації про динозаврів, яка допоможе розширити кругозір дітей та зацікавити їх наукою.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 12 до 25 серпня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter