Практична робота № 10 "Проєкти з полем, з уведенням даних і виведенням результатів"

Про матеріал
Презентація до уроку: Практична робота № 10 "Проєкти з полем, з уведенням даних і виведенням результатів"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Практична робота 10 Проєкти з полем, з уведенням даних і виведенням результатів

Номер слайду 2

Задача 1. Створіть проєкт з використанням поля і кнопки. Установіть такі початкові значення властивостей поля:• ширина – 15 символів;• товщина рамки – 5 пікселів;• відступ від верхньої межі вікна – 30 пікселів;• текст у полі – назва вашого класу. Створіть обробник події Click для кнопки, виконання якого встановить червоний колір фону поля, шрифт символів Arial, розмір символів 14. збільшить ширину поля на 6 символів, установить колір тексту білий і виведе в поле текст Ми використовусмо властивості поля!.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Задача 2. Складіть проєкт для обчислення значення виразу а * (4 * b - а).1. Побудуйте математичну модель для розв'язування задачі. Визначте вхідні дані, кінцеві результати та формули. Запишіть її в зошит.2. Визначте, які компоненти потрібно розмістити на формі для введення вхідних даних і виведення результатів. Розмістіть їх на формі. Підпишіть їх.3. Створіть обробник події Click для кнопки для обчислення значення виразу і виведення результату.4. Збережіть проєкт у папці з іменем Практична 10_2. створеній у вашій папці.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Задача 3. Мати дала Марійці певну суму грошей і попросила купити 400 г печива, 2 пакети молока і хліб. Складіть проєкт для обчислення суми грошей, яка залишиться в Марійки.1. Побудуйте математичну модель для розв'язування задачі. Визначте вхідні дані, кінцеві результати та формули. Запишіть її в зошит.2. Визначте, які компоненти потрібно розмістити на формі для введення вхідних даних і виведення результатів. Розмістіть їх на формі. Підпишіть їх.3. Створіть обробник події Click для кнопки для обчислення результату й виведення його.4. Збережіть проєкт у папці з іменем Практична 10_3, створеній у вашій папці.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

pptx
Додав(-ла)
drivko stepan
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
3 квітня 2022
Переглядів
4966
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку