Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"

Про матеріал
Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"Презентація "Цікаві факти про Мікронезію"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мікронезія. Підготувала здобувачка вищої освіти групи 11-ПО Соколенко Анастасія

Номер слайду 2

Мікроне́зія від дав-гр. μικρος (малий) та νησος. (острів) — назва регіону в Тихому океані. Регіон оточений Філіппінами на північному заході, Індонезією, Папуа-Новою Гвінеєю і Меланезією на заході та південному заході, і Полінезією на сході.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Цікаві факти про Мікронезію. Своєї валюти в Мікронезії немає — тут в ходу долар США. Втім, колись мікронезійці користувалися в якості грошей величезними круглими каменями з діркою посередині. Чим камінь більший — тим дорожчий. Так як деякі з цих «монет» досягають в діаметрі кілька метрів і важать дві-три тонни, при купівлі їх не переміщали, а просто писали на них ім’я нового власника. Зараз ці камені — спадщина мікронезійької культури.

Номер слайду 6

Всього в Мікронезії в ходу п’ять мов, хоча статус офіційного має тільки англійська. На прапорі Мікронезії присутні чотири зірки. Вони уособлюють чотири мікронезійських штати. Ночами мікронезійці хочуть спати. Після 22 годин вам навряд чи вдасться знайти хоча б один працюючий ресторан або магазин. Один з найбільш великих мікронезійських островів, Косрае, є чи не найбезпечнішим місцем на землі. Злочинність тут, як і небезпечні тварини. В Мікронезії є незвичайна традиція — змінювати ім’я кожен Новий рік, щоб заплутати злих духів. Одного разу збірна Мікронезії з футболу програла збірній Фіджі з рахунком 38:0. 

Номер слайду 7

Дякую за увагу!

pptx
Додано
18 квітня 2021
Переглядів
1793
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку