Презентація "День матері"

Про матеріал
Мама - найважливіша і близька людина в нашому житті, яка завжди знає, що ми відчуваємо, і підтримає у скрутній ситуації. День матері, який відзначається у травні - хороший привід обійняти маму і подякувати їй за все.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

8 травня – День МатеріПідготувала бібліотекар. Канівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Пантюхіна Лілія

Номер слайду 2

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім’ї. На рівні з батьком велику роль у вихованні дітей відіграє одна з найрідніших у світі людей – матір. Саме від них залежить виховання і прищеплення любові до рідної землі.

Номер слайду 3

Материнська ласка гріє все життя, її очі проводжають дітей у далекі мандри, її серце болить за найменші дитячі негаразди. Вона завжди вчить нас добра, розуму, любові.

Номер слайду 4

Прислів’я про маму. На сонці добре сидіти, а коло мами добре жити. Нема цвіту кращого, як цвіт на калині. Нема в світі ріднішого, як мати дитині. Материн гнів, як весняний сніг – рясно впаде, та скоро розтане. Нема того краму, щоб купити маму. Мама одною рукою б’є, а другою гладить. Добре і неньці, як дитина у славі. Шануй батька і неньку – буде скрізь гладенько.8 травня – День Матері

Номер слайду 5

8 травня – День Матері

Номер слайду 6

Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинкиІ сяюче диво – ялинка. Від мами – і літери, й слово,І зроблена разом обнова. Якщо говорити між нами,То все починається з мами.

Номер слайду 7

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
9 жовтня 2022
Переглядів
264
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку