Презентація "День рятівника"

Про матеріал
Дана презентація розроблена до Дня рятівника, який відзначається 17 вересня. Буде актуальною як для виховних годин, так і для інформаціних хвилинок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

17 вересня День рятівника України. Підготувалаассистент вчителя 3 класу. Рикун Вікторія Валеріївна

Номер слайду 2

17 вересня в Україні святкують День працівників цивільного захисту України (День рятівника)

Номер слайду 3

День рятівника - свято всіх співробітників Міністерства надзвичайних ситуацій, встановлене Указом президента: "враховуючи значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, а також громадян у справі ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей".

Номер слайду 4

День рятувальника — професійне свято тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм, справжніх героїв, які здійснюють дійсно шляхетні та сміливі вчинки, але скромно кажуть, що це всього-на-всього їхня робота.

Номер слайду 5

Їхній девіз — «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». І він як найкраще відображає нелегкі будні рятувальників. Вони попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, рятують людей на воді, виносять з вогню, дістають з-під уламків. І це далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби. З якими тільки негараздами не звертаються по телефону 101.

Номер слайду 6

У День рятувальника побажаємо їм поменше тривожних та помилкових дзвінків, а самі постараємося бути більш обачними, не забувати правила пожежної безпеки.

pptx
Додано
12 жовтня 2021
Переглядів
3814
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку