Презентація для атестації

Про матеріал
Презентація допоможе вчителю опанувати всю роботу за 5 років та представити її для атестації
Зміст слайдів
Номер слайду 1

З досвіду роботи Безкровної Ніни Анатоліївни

Номер слайду 2

Педагогічне кредо: Учитель не той , хто вчить , а той , у кого вчаться. Мій девіз: Усе ,що робиш, треба робити добре. Життєвий принцип: Неймовірне бажання + відкрите серце + любов до людей + працелюбність = успіх

Номер слайду 3

Тема , над якою я працюю : «Використання інноваційних технологій як засіб соціалізації молодшого школяра» Використання інноваційних технологій дає мені можливість : Активізувати мислення ; Формулювати цілі навчання ; Залучати учнів до плідного обговорення ; Мотивувати навчання учнів ; Активно залучати учнів до навчального процесу ; Стимулювати зміни ; Розкрити різні точки зору ; Стимулювати міркування про здійснену роботу ; Допомагати учням ставити власні запитання ; Заохочувати самовираження ; Забезпечити обробку інформації .

Номер слайду 4

Готуючись до уроків з використанням ІКТ, я не забуваю , що комп'ютер не замінює вчителя , а тільки доповнює його.

Номер слайду 5

Ідеалом сучасного навчання є особистість не з енциклопедично розвиненою пам’яттю , а з гнучким розумом, зі швидкою реакцією на все нове , з повноцінними потребами дальшого пізнання та самостійної дії , з добрими навичками й творчими здібностями .

Номер слайду 6

Учитель інноваційного типу - це творча особистість, яка сама компонент інноваційного процесу в педагогіці.

Номер слайду 7

«Вільний час учителя – це корінь, який живить джерела педагогічної творчості» В.О.Сухомлинський

Номер слайду 8

Саме вони дають змогу створювати навчальне середовище, в якому теорія і практика засвоюються одночасно, а це надає змогу учням : -формувати характер; -розвивати світогляд, логічне мислення, зв’язне мовлення ; -формувати критичне мислення; -виявляти і реалізовувати індивідуальні можливості. На практиці просто необхідно використовувати інноваційні технології.

Номер слайду 9

” Участь у засіданнях методичного об'єднання Методичне об’єднання вчителів початкових класів дбає про те , щоб школа була : школою радості для учня ; школою творчості для вчителя ; школою спокою для батьків.

Номер слайду 10

На мій погляд, саме оздоровча спрямованість фізичного виховання у поєднанні з інноваційними освітніми технологіями дасть змогу досягти очікуваного результату — виховати гармонійно сформовану, конкурентоспроможну особистість, здатну до самореалізації. А це благородна справа.

Номер слайду 11

Патріотичне виховання Ми - частина великого народу, великої історії, великої землі... Знати свою історію, козацьку славу, звитяжні подвиги земляків - обов'язок громадянина України, справжнього патріота.

Номер слайду 12

Методична робота Участь у семінарах, методичних об'єднаннях дає можливість не лише познайомитися з роботою своїх колег, підвищити свій досвід, а й поділитися власними доробками з іншими.

Номер слайду 13

Позашкільна робота

ppt
Додано
3 лютого 2023
Переглядів
258
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку