Презентація для привітання переможців олімпіад

Про матеріал
Презентація створена як основа (можна доробити відповідно до закладу в якому буде відбуватись вітання). Також підходить для онлайн-привітання на сайті школи (особливо під час дистанційного навчання).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

19 школа щиро вітає своїх юних талантів та науковців. Обдаровані діти – цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, міста, області, України, її світовий авторитет.

Номер слайду 3

Переможцям усім у навчанні найкращі наші побажання!Розвивайтеся, навчайтесь, геніями виростайте,Будьте першими в науці і високими душею,Хай талант Ваш розквітає під щасливою зорею!

Номер слайду 4

ХХІ століття – це століття освіти, духовності й інформативності, пріоритетності знань і мобільності. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Якось запитали в мудреця: «З чим можна порівняти життя людини?». Мудрець відповів: «З коливанням маятника. Людина завжди в сумнівах, в пошуках відповіді «Так» чи «Ні», в пошуках істини. Вона завжди відкриває себе».

Номер слайду 7

Бажаємо злетів і нових висот,Щоб труднощі зникли навіки. Побільше вам державних нагородІ щастя хай плине мов синьоокі ріки.

Номер слайду 8

 Бажаємо вам зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма!Бажаємо вам постійно підвищувати рейтинг рідної школи і надалі здобувати перемоги в інтелектуальних конкурсах. 

Номер слайду 9

pptx
Додано
27 жовтня 2020
Переглядів
2105
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку