Презентація до батьківських зборів "Скоро до школи"

Про матеріал
Пропоную скористатися презентацією до перших батьківських зборів у 1 класі. Це допоможе батькам зібрати дитину до школи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Наш новий 1 клас. Зробимо навчання по новому цікавим

Номер слайду 2

Так повинен виглядати клас НУШДля цього потрібна допомога батьків: гарний емоційний стан в родині, доповнити бібліотечку класу знайомими книжками, принести до класу одну іграшку з дому, щоб дитина могла «її пригорнути»

Номер слайду 3

Навчальне приладдя зберігається у класіОлівці, кольровий папір, картон, клей, ножиці, альбом, рахунковий матеріал повиння мати індивідуальні позначки дитини, або підписані. Не намагайтесь купувати дороге (коштовне). Приладдя повинне бути зручним та якісним у використанні.

Номер слайду 4

Кожна дитина визначає і повідомляє про свій настрій. Для позначення свого настрою, своєї полички, контейнера робіт та приладдя краще використовувати фото дитини на початку року. Вчителю це також допоможе у роботі.

Номер слайду 5

Класну кімнату оформлює вчитель та ДІТИ разом

Номер слайду 6

Кожна дитина має право на повагу та визнання. Шановні батьки! Допоможіть дитині досягти успіху!

Номер слайду 7

Не відстороняйтесь від шкільного життя дитини. Дітям подобаються заняття, які проводять їхні батьки. Спробуйте один раз на рік ПРОВЕСТИ ОДНУ «Ранкову зустріч» або Зробити з дітьми паперовий літачок…. Дерзайте!

Номер слайду 8

Дитина повинна мати:ppt_cppt_cppt_cppt_cppt_c

Номер слайду 9

Документи для 1 класу. Копія свідоцтва про народження (оригінал додається)Довідка про допуск до навчання 086-1/о. Копія одного з документів, до яких вносяться відомості про місце проживання (оригінал паспорт громадянина України одного з батьків додається) Витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання/перебування особи (дитини або одного з її батьків); 6 фотокарток дитини (на учнівський квиток та оформлення кабінету)Заява до 1 класу пишеться у секретаря школи.

pptx
Додано
4 серпня 2020
Переглядів
624
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку