Презентація до години спілкування

Про матеріал

Презентацію можна використовувати як додаток до години спілкування "Усі ми різні, але всі ми рівні". Мета: Зосередити увагу учасників на основних аспектах толерантності, виявити основні риси толерантності, формувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки; формувати толерантне ставлення однокласників між собою, розвивати терпимість до відмінностей між людьми; виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій, культури різних народів, виховувати комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Усі ми різні Усі ми рівні

Номер слайду 5

Метавиявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки; розвивати терпимість до відмінностей між людьми; виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій, культури різних народів

Номер слайду 6

Епіграф: Тепер, коли ми навчилися літати в повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди. (Б. Шоу)

Номер слайду 7

Правила нашого спілкуваннябери активну участь;поважай мову;говори так, щоб усі тебе почули;слухай так, щоб зрозуміти, про що йдеться;створюй умови для того, щоб ситуація навколо процесу спілкування сприяла комунікації;висловлюй свої почуття, не принижуючи іншу людину.

Номер слайду 8

Блакитне небо

Номер слайду 9

Засніжена рівнина

Номер слайду 10

Простір моря

Номер слайду 11

Зелені гори

Номер слайду 12

Поле з жовтими квітами

Номер слайду 13

Відділ усезнайок

Номер слайду 14

Діалог із майбутнім

Номер слайду 15

Науковий відділ

Номер слайду 16

Тест Тест «Наскільки ви толерантні»

Номер слайду 17

Юридичний відділ

Номер слайду 18

Формула терпимості

Номер слайду 19

Літературний відділ

Номер слайду 20

Емблеми толерантного миру

Номер слайду 21

Чарівна крамниця

Номер слайду 22

Ситуація 6 ЧИ 9?

Номер слайду 23

Учимося креативно мислити. Визнання проблеми – половина успіху в її...розв’язанніспілкуватися з людьми. Ми легше визнаємо свої помилки в поведінці, ніж у мисленні. Ніхто не може оцінювати іншого, поки не навчиться … оцінювати самого себе. Найголовніша формула успіху — уміння…

Номер слайду 24

Учимося креативно мислити Якщо бажаєш, щоб світ змінився, стань...цією зміною. Виживає не сильніший і не розумніший, а той, хто найкраще реагує на... зміни. Світ – це дзеркало, і воно повертає кожному його власне… зображення.

Номер слайду 25

Святковий салют

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

pptx
Додано
30 липня 2018
Переглядів
1879
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку