Презентація до уроку "Комп’ютерна презентація"

Про матеріал
Презентація до уроку "Комп’ютерна презентація" 5 класу (НУШ) за підручником Бондаренко О. О. В матеріалі дається поняття презентації. Знайомство з PowerPoint . Створення презентації. Збереження презентації. Питання для самоперевірки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комп’ютерна презентація5 клас НУШЗа підручником Бондаренко О. О.

Номер слайду 2

Поняття презентації презентація— це сукупність дій (виступів, доповідей тощо) і документів (фотографій, плакатів, схем, аудіо- й відеозаписів, текстів тощо), призначених для донесення до аудиторії певної інформації (про ідею, проєкт, результат роботи, товар, винахід та ін.).

Номер слайду 3

Поняття презентації Комп’ютерна презентація — це набір електронних документів, підготовлених для перегляду на екрані монітора або на великому проєкційному чи іншому екрані.

Номер слайду 4

Знайомство з Power. Point Для запуску Power. Point в ОС Windows 7 потрібно клацнути: Пуск → Всі програми → Microsoft Office → Microsoft Power. Point. Аналогічно запускається Power. Point і в ОС Windows 10

Номер слайду 5

Створення презентації Основним об’єктом презентації є слайд. Розрізняють титульний і звичайний слайди.

Номер слайду 6

Створення презентації Слайди презентації можна виділяти, вставляти, копіювати, вилучати, перетягувати тощо. Для додавання слайда до презентації можна скористатися кнопкою Створити слайд або вибрати потрібний макет слайду у списку Макет

Номер слайду 7

Збереження презентації 1) на панелі швидкого доступу клацнути значок Зберегти або на вкладці ФАЙЛ вибрати команду Зберегти (або Зберегти як); 2) вказати місце збереження в одну з наявних у списку папок, або вибрати іншу папку.3) ввести назву файлу у поле Ім’я файлу і натиснути кнопку Зберегти (для збереження наявного документа в іншу папку та / або з іншим іменем слід вибрати команду Зберегти як…).

Номер слайду 8

Робота за комп'ютером. Вправа 11 Сторінка 73

Номер слайду 9

Питання для самоперевірки 1. Чим звичайна презентація відрізняється від комп’ютерної? 2. Яке апаратне забезпечення необхідне для демонстрації презентації? 3. Назвіть програму для створення і редагування презентації. 4. Як запустити редактор презентацій Power. Point? 5. Як створити нову презентацію і зберегти її на комп’ютері? 6. Як змінити порядок розташування слайдів у презентації?

pptx
Додано
6 жовтня 2022
Переглядів
6536
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку