презентація до уроку "Майстер-клас створення стіннівок за допомогою Microsoft Excel"

Про матеріал
Стіннівка - один із засобів доведення інформації до відома невеликій групі людей. Напевно ви стикалися з необхідністю її створення. Зазвичай процес виглядає наступним чином: ви берете аркуш паперу формату А1 і малюєте, креслите, клеїте, пишете ... Але ж у вас є комп'ютер, чому б не скористатися ним для створення більш сучасної стінгазети? До того ж в електронному варіанті можна змінювати компоновку елементів і виправляти помилки, чого вам ніколи не дозволить папір.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Cтворення стіннівок за допомогою Microsoft Excel Майстер-клас Зеленцова О. Г.вчитель інформатики, м. Дніпро, КЗО СЗШ134 ДМР

Номер слайду 2

Цілі:навчальна: сформувати поняття макет сторінки та друк аркушів електронної таблиці Microsoft Excel, подання різноманітних даних у електронному вигляді;розвивальна: розвивати логічне мислення, пам’ять; формувати вміння узагальнювати;виховна: виховувати інформаційну культуру, формування бережливого ставлення до обладнання комп’ютерного кабінету, виховання уміння працювати в групі; формування позитивного ставлення до навчання.

Номер слайду 3

Стіннівка один із засобів доведення інформації до відома невеликій групі людей. Напевно ви стикалися з необхідністю її створення. Зазвичай процес виглядає наступним чином: ви берете аркуш паперу формату А1 і малюєте, креслите, клеїте, пишете ... Але ж у вас є комп'ютер, чому б не скористатися ним для створення більш сучасної стінгазети? До того ж в електронному варіанті можна змінювати компоновку елементів і виправляти помилки, чого вам ніколи не дозволить папір.

Номер слайду 4

Темами наших стіннівок1. Техніка безпеки в комп'ютерному класі.2. Безпечні зимові канікули.3. Як не зіпсувати зір в комп'ютерному світі.4. Власна тема.

Номер слайду 5

Де я знайду принтер формату А1?віднести документ в друкарню або центр оперативного друку,роздрукувати матеріал на аркушах А4, а потім їх склеїти.

Номер слайду 6

Труднощі з Word

Номер слайду 7

Верстка в Excel 2010. Підготовка робочої області

Номер слайду 8

Підготовка макета

Номер слайду 9

Підготовка макета

Номер слайду 10

Робота за комп’ютером. Повторення правил безпечної поведінки за комп’ютером.Інструктаж учителя. Практична робота за комп’ютерами – виконання стіннівки. Вправи для очей.

Номер слайду 11

Рефлексія1. Під час уроку ядізнався… зрозумів… навчився… 2. Найбільше мені сподобалося… 3. На уроках найкраще в мене виходило… 4. Я мав (-ла) труднощі з… 5. Я хотів би ще дізнатися про…

Номер слайду 12

Домашнє завдання. Скласти ментальну карту «Моя стіннівка»

pptx
Додано
12 квітня 2020
Переглядів
844
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку