Презентація до уроку "Рухова активність". "Здоров'я, безпека та добробут". 5 клас

Про матеріал
Презентація містить завдання, енерджайзер, матеріали до уроку "Рухова активність" з предмету "Здоров'я, безпека та добробут".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Рухова активність

Номер слайду 3

ПОГОВОРИМО ПРО:те, що таке рухова активність;наслідки малорухливого способу життя;активні розваги;те, коли треба відмовлятися від тренувань;академічну доброчесність в спорті.

Номер слайду 4

РУХОВА АКТИВНІСТЬРухова активність — це будь-яка діяльність, пов’язана з рухом тіла. Наприклад, ходьба, активні ігри, заняття спортом і фізичними вправами.

Номер слайду 5

РОБОТА В ГРУПАХ:- користь від рухової активності;- наслідки малорухливого способу життя.

Номер слайду 6

ЕНЕРДЖАЙЗЕР З ЗІРКАМИ

Номер слайду 7

ПЕРЕВАГИ АКТИВНОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ДЛЯ НАВЧАННЯФізичні вправи допомагають дітям учитися. Не вірите? Таких висновків дійшли науковці. Обстеживши учнівство 3–6-х класів, вони з’ясували, що діти з добре розвиненими м’язами у середньому вп’ятеро рідше мають проблеми з навчанням. Вони менше втомлюються, краще організовують свій час, уміють зосереджуватися на досягненні результату.

Номер слайду 8

ЯКУ СПОРТИВНУ СЕКЦІЮ ОБРАТИЯкщо маєте змогу записатися до спортивної секції — запишіться! Але зважте на те, що у вашому віці шкідливо займатися важкою атлетикою та атлетичною гімнастикою. Вони створюють надмірне навантаження на хребет. Отже, заняття цими видами спорту треба відкласти до 14–15 років. Із цієї самої причини не слід поки що піднімати нічого важчого за 5 кг, стрибати з дахів, дерев, високих парканів. А от плавання, гімнастика, аеробіка, спортивні ігри, легка атлетика, лижі, фігурне катання — саме для вас.

Номер слайду 9

РОБОТА В ГРУПАХ:- академічна доброчесність в спорті;- коли варто відмовитись від тренувань;- принципи чесного змагання;- активні розваги.

Номер слайду 10

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯСтворити колаж спортивних секцій.

Номер слайду 11

МОЗАЇКА ЗАВДАНЬ ДО ТЕМИ

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
9 січня
Переглядів
118
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку