Презентація до уроку з теми: "Використання офісних веб-програм для створення спільних документів. Організація та планування колективної діяльності. Синхронізація даних"

Про матеріал
Презентація до уроку з теми: "Використання офісних веб-програм для створення спільних документів. Організація та планування колективної діяльності. Синхронізація даних"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вправа «Знайди слова» інтернет диск сервіси середовище документи синхронізація мережа файли

Номер слайду 2

Використання офісних веб-програм для створення спільних документів. Організація та планування колективної діяльності. Синхронізація даних

Номер слайду 3

Доступ до інформаційних матеріалів персонального навчального се­редовища можна організувати декількома способами:

Номер слайду 4

Синхронізація даних — це процес, що забезпечує встановлення відповідності даних на всіх пристроях, незалежно від того, на якому з них відбувалися зміни. Наприклад, файл, який змінено у хмарному офісно­му пакеті, матиме такий самий зміст, як його відповідник на локальному Google Диску.

Номер слайду 5

Налаштування синхронізації

Номер слайду 6

Спільне використання документів на GOOGLE диску Вибрати потрібний файл (папку). Вибрати на панелі інструментів кнопку Надати доступ до файла або команду Доступ у контекстному меню об’єкта. У вікні, що відкрилося, увести в поле Користувачі адреси електрон­них поштових скриньок тих осіб, яким потрібно надати доступ (до­ступ можна надати тільки для користувачів Gmail). Вибрати кнопку ✓’ для вибору рівня доступу користувачів: реда­гування, коментування, перегляд. Вибрати кнопку Надіслати.

Номер слайду 7

Посилання для спільного доступу Вибрати відповідний рівень доступу до файла чи папки (редагувати, коментувати, переглядати). Скопіювати посилання вибором кнопки Копіювати посилання. Вибрати кнопку Готово Надіслати це посилання потрібним користувачам або розмістити його на деякому веб-ресурсі.

Номер слайду 8

Виконання практичного завдання Увага!!! Під час роботи за комп’ютером дотримуйтесь правил безпеки та санітарно-гігієнічних норм.

Номер слайду 9

Практична робота Завдання 1. (ст. 246 №3) Ознайомтесь із хмарним сервісом Веб-пошук у середовищі GOOGLE. Створіть презентацію на 3-5 слайдів, у якій поясніть призначення та можливості цього сервісу. Доповнити презентацію слайдом про основні можливості GOOGLE-диск. Завантажте презентацію на GOOGLE-диск та надайте вчителю посилання на неї. Завдання 2. У створеній таблиця ввести про себе відповідні дані використовуючи спільний доступ до документів. № П/П Прізвище, ім’я Рік народження Стать Місто проживання

Номер слайду 10

Домашнє завдання Підручник п. 9.1 – опрацювати, виконати вправу 9 ст. 247.

ppt
Додано
1 березня 2019
Переглядів
11761
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку